Fashion

FOTO Topmodele într-un calendar Pirelli foarte sexual: Adriana Lima şi Joan Smalls, topless & în latex!

de admin

FOTO Topmodele într-un calendar Pirelli foarte sexual: Adriana Lima şi Joan Smalls, topless & în latex!

Este unul dintre cele mai cunoscute calendare sexy din lume, acordate în mod exclusiv în ediţie limitată doar anumitor persoane VIP. Anul 2015 prezintă o cu totul altă viziune a stilului şi a seducţiei cu acest calendar, a cărui primă ediţie a apărut în 1964.

Cu ajutorul supermodelelor Joan Smalls, Adriana Lima, Isabeli Fontana şi Gigi Hadid – căci numai topmodelele au loc aici – s-au reprezentat lunile anului într-o notă foarte provocatoare, fiind îmbrăcate în latex, în stilul BDSM, dar şi topless. Pictorialele au fost realizate de Steven Meisel, iar ţinutele sunt şocant de sexuale şi de provocatoare, alese de editorul Vogue France, Carine Roitfeld. Motivul BDSM a fost ales pentru a arăta “rebeliunea explicită a modei”, pare-se…

Miss Noiembrie este tânăra de 19 ani, Gigi Hadid, model Guess şi una din prietenele bune ale lui Kendall Jenner, care face senzaţie cu costumul său negru, din latex, într-o poziţie foarte sugestivă sexual. (FOTO STANGA)

La fel şi Miss Octombrie, ilustrată de brazilianca Isabeli Fontana (31), care a apărut în rol de cowgirl topless, lăsând puţine la vedere.

Şi Joan Smalls (26), Miss Martie, este una din celebrele topmodele ale noului val, arată extraordinar într-un décor de ring de box, tot topless, în stilul anilor ’60.

Miss Iunie, modelul german Anna Ewers (21), are o frumuseţe ce aminteşte de visul american vintage, purtând şosetele lungi şi un tricou scurt, dar şi o pereche de chiloţi din latex, foarte decupaţi, pe o bicicletă.

Îngerul Victoria’s Secret, Adriana Lima, a atins o senzualitate ieşită din comun fără prea mult machiaj, la cei 33 de ani. Miss Ianuarie cât se poate de HOT!

FOTO Pirelli

Modifică Setările