News

FOTO Uite cât de bine arată iubita actorului Eddie Murphy!

de admin

FOTO Uite cât de bine arată iubita actorului Eddie Murphy!

Eddie Murphy şi familia sa se bucură de vacanţa lor anuală în Maui, Hawaii. Actorul se poate declara un norocos, însă nu numai pentru că are ocazia să se relaxeze într-o astfel de locaţie, ci şi pentru că frumoasele doamne din viaţa actorului au atras privirea tuturor celor prezenţi pe plajă.

În vârstă de 53 de ani, comediantul a spus ”pas„ unei zile petrecute la plajă şi le-a lăsat pe femeile din viaţa lui să se bucure singure de această activitate. Şi bine a făcut! Nu ştim cât ar fi rezistat actorul să vadă atâţia ochi aţintiţi asupra iubitei sale, Paige Buthcer, care a arătat senzaţional în costum de baie.

Ca şi-n vacanţele trecute, Paige şi-a etalat trupul perfect. De data aceasta, fotomodelul a ales un costum de baie roşu, format din două piese, şi cu decupaje extrem de sexy.

Paige era însoţită de fiica actorului, Bria (25), şi adolescentul Shayne (20).

Fotomodelul şi Eddie Murphy au o relaţie din 2012, când cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Big Mammas House 2.

Actorul are în prezent 8 copii cu 4 femei diferite. În urmă cu 3 ani, acesta plătea milioane de dolari fostei componente Spice Girls, Mel B, pentru nerecunoaşterea paternităţii copilului pe care îl are cu aceasta.

Sursă foto: Hepta