News

FOTO Uite ce bine arată "Soţia perfectă" la 49 de ani!

de admin

FOTO Uite ce bine arată "Soţia perfectă" la 49 de ani!

Actriţa Julianna Marguiles, vedeta serialului "Soţia perfectă", şi-a uluit fanii cu shootingul hot realizat pentru revista net-a-porter.com, "The Edit". Un cadou frumos pentru împlinirea vârstei de 49 de ani pe 8 iunie!

Pentru aceasta şedinţă foto, vedeta a purtat ţinute Balmain, Givenchy şi Alexander Wang. "Nu mă gândesc la mine ca la o celebritate, ci ca la un actor care munceşte într-un show ce se întâmplă să fie urmărit de toată lumea", a punctat cu umor Julianna. Şi adevărul este că sfârşitul sezonului şase a fost urmărit de nu mai puţin de 9 milioane de telespectatori. Aşa se face că Julianna a fost inclusă şi în Top 100 cei mai influenţi oameni din lume, realizat de revista"Time".

"Femeile îşi dau tot mai mult seama că cele mai interesante şi provocatoare scenarii pentru ele sunt scrise acum pentru serialele TV", a punctat actriţa. "Până acum cinci ani, aceste producţii îi complimentau pe bărbaţi. În prezent, n-aş spune că situaţia e echitabilă, dar într-acolo se îndreaptă!"

Julianna este căsătorită cu avocatul Keith Lieberthal din noiembrie 2007, cei doi locuind alături de fiul lor, Kieran, în Manhattan. Sezonul 7 va fi difuzat de CBS în 2016.

Foto: The Edit

Comentarii

Articole asemănătoare

Top 10 vedete androgine

News

Top 10 vedete androgine

BlondeMania printre vedete!

News

BlondeMania printre vedete!

Modifică Setările