News

FOTO Uite cum arată casa secretă a lui Tom Cruise!

de admin

FOTO Uite cum arată casa secretă a lui Tom Cruise!

Faimosul star din "Mission: Impossible" a reuşit imposibilul: să ţină secretă o reşedinţă de pe dealurile Hollywoodului, având ca adresă oficială o a doua proprietate, aflată în Beverly Hills. Ziariştii de la "Variety" şi "LA Times" l-au descoperit, însă!

Poate că n-ar trebui să ne mire acest lucru venit din partea celui mai celebru scientolog, care a reuşit să adune atâta mister în jurul său, legat de sexualitatea lui, mariajele sale şi relaţia cu Biserica Scientologică. De data aceasta, însă, unul dintre secretele lui, care se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, a ieşit la iveală - e vorba de o reşedinţă (formată de, fapt, din două corpuri de clădire), care tocmai a fost scoasă la vânzare cu preţul de 13 milioane de dolari. Una dintre clădiri, cu accente în stilul caselor din Toscana, are trei dormitoare şi pereţi din sticlă ce oferă o panoramă superbă până spre Sunset Strip.

Cea de-a doua clădire are patru dormitoare, lambriuri din lemn de stejar şi un living room impresionant, cu şemineu. Ciudat este că, potrivit revistei "Variety", pământul a fost cumpărat în 2005 de două corporaţii misterioase, ulterior acolo fiind construite cele două clădiri. Acum, însă, cei de la "Variety" au descoperit că Tom Cruise e asociat cu cele două corporaţii. Oare în ce scop a folosit Tom această proprietate? Căci, pentru orice alte activităţi de neascuns, Cruise figura la cealaltă casă, cea din Beverly Hills. Iar cele două corporaţii nu au cumva legătură cu Biserica Scientologică? Iată mai jos imagini ale proprietăţii.

Foto: Keller Williams Realty, WENN

Modifică Setările