News

FOTO Uite cum arată Keira Knightley la o lună de când a născut!

de admin

FOTO Uite cum arată Keira Knightley la o lună de când a născut!

Keira Knightley şi soţul său, James Righton, fac unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Deşi au devenit părinţi acum o lună şi ceva, cei doi au ţinut totul secret, dorind cât mai multă discreţie în jurul copilului lor.

Însă, paparazzi au reuşit să surprindă în tot acest timp câteva cadre cu proaspeţii părinţi la diverse evenimente. Şi trebuie să precizăm că este de admirat faptul că cei doi încă găsesc timp pentru ei doi, lăsând, probabil, copilul în grija unor dădace.

Aşadar, Keira a fost văzută în compania soţului său aseară, pe străzile londoneze. Cei doi se comportau ca doi porumbei, sărutându-se şi ţinându-se de mână. Însă nu faptul că au o relaţie atât de puternică ne-a uimit, ci faptul că actriţa în vârstă de 30 de ani arată nemaipomenit la doar câteva săptămâni de la naşterea primului său copil. Ce-i drept, Keira s-a bucurat întotdeauna de o siluetă silfidă, şi chiar în timpul sarcinii a acumulat puţine kilograme, dar chiar şi aşa nu putem să n-o admirăm pentru silueta post-partum.

Sursă foto: Twitter / DailyMail.com

Modifică Setările