Vedete

FOTO Ups, she did it again! Andreea Marin, a pozat din nou în cadă

de admin

FOTO Ups, she did it again! Andreea Marin, a pozat din nou în cadă camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Zâna Surprizelor tocmai ne-a livrat un nou set de fotografii-surpriză, de largă... expunere.

"Emoţie pură. Şi dragoste." E ceea ce ne oferă Andreea Marin în cadrul unei serii de fotografii îndrăzneţe, realizate în fabuloasa ei cadă de la Creative Hub Voice&Visibility, spaţiul creat de ea pentru diverse proiecte media şi de PR.

Căci da, Andreea Marin nu s-ar dezbrăca aşa, oricum, ci numai pentru a atrage atenţia asupra unei campanii în care este implicată. Şi, cum la momentul de faţă, este în plină promovare a unui brand de bijuterii, a cărui imagine oficială a devenit în urmă cu câteva luni, ea a decis să mute toate reflectoarele pe ea, în avanpremiera lansării oficiale a brandului în România.

Desigur, toată această expunere, de o subtilitate artistică, îi încântă pe fanii internauţi de toate categoriile, care i-au transmis, prin intermediul mesajelor postate, că este "mai frumoasă pe zi ce trece", "splendidă", "sexy", "superbă moldoveancă", "ca o prinţesă".

Andreea Marin fotografiată în cadă, în decembrie 2018.

Nu este prima oară când Andreea Marin se lasă fotografiată astfel. Ea a apărut, chiar mai expusă de-atât, în decembrie 2018, cu o zi înainte de-a împlini 44 de ani, când îi invita pe toţi la relaxare. „Să ne ocupăm de noi înşine, să ne iubim, să ne amintim că merităm să simţim linişte şi echilibru".

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările