News

FOTO Urăşte dietele, dar arată aşa! Vezi care este secretul siluetei lui Kate Hudson!

de admin

FOTO Urăşte dietele, dar arată aşa! Vezi care este secretul siluetei lui Kate Hudson!

Este una dintre cele mai invidiate actriţe de la Hollywood pentru silueta perfectă pe care o are. Kate Hudson pare să fi descoperit secretul unui trup sculptat, căci deşi insistă să afirme că urăşte dietele, actriţa arată mai bine ca niciodată la 35 de ani.

De curând, Kate Judson a realizat un pictorial pentru revista Shape, ocazie cu care a şi dat un interviu despre cum reuşeşte să se menţină în formă fără niciun efort. Joviala actriţă a afirmat că nu poate să ţină nicio dietă şi că preferă să mănânce moderat, decât să se abţină de la vreun aliment.

Aşadar, secretul ei pentru o siluetă perfectă este să mănânci de toate câte puţin. Noi am spune că şi genetica are un cuvânt de spus în toată treaba aceasta şi că vedeta este şi puţin norocoasă.

Pictorialul va apărea în numărul din martie al revistei Shape, iar Kate apare în diferite ipostaze amuzante, punându-şi în valoare abdomenul plat şi picioarele bine tonifiate.

Totuşi, actriţa recunoaşte că din când în când apelează la câteva şedinţe de yoga şi pilates, şi chiar la box.

Îmi place orice sport care mă face să transpir, şi să-mi limpezesc mintea. Nu este vorba doar despre a arăta bine fizic, ci şi de a te simţi bine psihic. Îmi place să schiez, să escaladez şi să merg cu bicicleta. Mă face să mă simt copil din nou.