Gossip

FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

de admin

FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

Superstarul muzicii R&B şi autorul hitului „Yeah!” de acum 10 ani a trecut la lucruri serioase cu iubita sa, Grace Miguel, cu care are o relaţie de când s-a separat de prima sa soţie, în 2008. Mai exact, Usher s-a logodit de curând cu aceasta!

Umblă vorba că este vorba despre o cerere în căsătorie a lui Grace, care este şi managerul artistului, după ce pe inelarul stâng al acesteia a apărut un inel sugestiv, la o întâlnire romantică cu Usher, în Miami, înainte de Sărbători. Deşi purtătorul de cuvânt al lui Usher, acum în vârstă de 37 de ani, nu a comentat încă speculaţiile privind viitoarea nuntă a cuplului, acestea apar la câteva săptămâni după ce artistul R&B a vorbit despre dragostea lui: “Am un partener incredibil şi un manager pe măsură. Ea m-a ajutat prin cele mai grele momente ale vieţii mele şi ale carierei. E cineva care a putut să mă susţină şi să înţeleagă cine sunt. Nu doar un dansator sau un artist sau un simplu cântăreţ, ci un om şi un afacerist şi o persoană ca şi alţii”, a declarat el pentru revista Billboard.

Starul a început o relaţie serioasă cu Grace Miguel după ce s-a despărţit de soţia sa, Tameka Foster, cu care are doi copii. Divorţul s-a pronunţat în 2009, dar nu fără a lupta pentru custodia celor doi băieţi ai lor. În timpul căsniciei, Usher a fost tatăl vitreg a trei copii ai Tamekei din relaţiile anterioare, dar din păcate, unul dintre aceştia a murit la 11 ani, în urma unui accident.

După divorţ, Usher a primit în 2013 custodia principală a celor doi fii, Usher Cinco Raymond V (7) şi Naviyd Ely Raymond (6).

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările