News

FOTO Vedete care practică kangoo jumps

FOTO Vedete care practică kangoo jumps

E un sport dinamic, care te ajută să scapi de multe calorii la o singură şedinţă, dar e în acelaşi timp şi distractiv, semn că nu toate antrenamentele sunt doar epuizante şi frustrante. Iată ce vedete îl practică cu zâmbetul pe buze.

Kangoo jumps este un sport relativ nou, dar îmbrăţişat deja de multe vedete. Iubitorii acestui gen de fitness trebuie să încalţe nişte ghete speciale, cu arc, înainte de-a începe efortul fizic. Sportul, în sine, este caracterizat de sărituri care antrenează diverse grupe de muşchi.

Kangoo jumps îmbunătăţeşte sistemul circulator, respirator şi sistemul limfatic. Ajută foarte bine la arderea grăsimilor din organism, dar stimulează şi refacerea celulei osoase din vertebre şi din structurile osoase ale pelvisului şi ale extremităţilor inferioare.

Mihaela Rădulescu

În urmă cu cinci ani, vedeta dezvăluia faptul că se menţine în forma cu ajutorul kangoo jumps - un sport nou, la acea vreme, printre vedete.

„Sunt nişte ustensile care ar trebui să existe şi pentru fete, şi pentru băieţi. Şi pe mine mă tot întreabă lumea despre povestea cu vârsta şi kilogramele. Nu am putea niciodată să arătam aşa doar pentru că mâncăm nu ştiu ce sau luăm nu ştiu ce pastile. Astea se întâmplă numai de la sport, iar eu sunt fericita posesoare a unei perechi de kangoo jumps de mai bine de un an, cu care fac antrenament nu în fiecare zi, ci de 2-3 ori pe săptămână“, a spus Mihaela Rădulescu la matinalul Antenei 1.

Roxana Ciuhulescu

Este înnebunita dupa sport şi ar încerca orice. De la paraşutism şi alpinism, până la raliuri şi bungee jumping, Roxana le-a încercat pe toate.

Prima oară când a încercat kangoo jumps, Roxana a rezistat 45 de minute. „A fost fantastic! Mi-a fost puţin teamă să nu ma dezechilibrez la 1,92 m ai mei! Mi-era teamă să nu-mi rup gâtul! Parcă eram căţărată pe picioroange!“, a spus Roxana după şedinţă.

„Pe lângă faptul că este foarte distractiv, se ard şi multe calorii. A fost inventat pentru reabilitarea persoanelor cu probleme. Poate fi practicat de toată lumea şi nu este deloc periculos“, a mai spus Roxana.

Adela Popescu

Practică acest sport de 4 ani şi spune că a ajuns să-l iubească, după ce verişoara ei i-a spus că ar trebui să încerce această formă de fitness-aerobic.

„Mi-a zis că, pe lângă efortul foarte mare pe care-l depui, este şi foarte distractiv, pentru că toată acea ţopăială şi senzaţia pe care o ai când te aruncă arcurile te duce cu gândul la copilărie“, povestea amuzată Adela.

Foarte încântată de acest sport, Adela îşi face timp pentru a ajunge cât mai des la sală: „De regulă, merg de 3 ori pe săptămână. Am descoperit că are foarte multe beneficii şi am devenit fan atunci când, după primele ore, nu am făcut niciun fel de febră musculară. Kangoo Jumps îţi solicită toţi muşchii şi este recomandat chiar şi în recuperarea celor care au probleme de sănătate“, a mărturisit ea.

„Suntem mai multe prietene care mergem la kangoo jumps. Ne amuzăm, râdem foarte mult, dansăm, pentru că în sală muzica este dată la maximum. Nu am căzut niciodată şi am înţeles că e imposibil să cazi de pe arcuri. Am avut noroc că am găsit o sală aproape de casă şi o profesoară care scoate untul din noi“, a mai spus Adela.

Nicoleta Luciu

E mereu atentă la silueta ei şi, pentru a se menţine în formă, merge la sală, practică kangoo jumps şi se plimbă cu rolele în parc.

De când a descoperit kangoo jumps, Nicoleta nu ezită să încalţe ghetele specifice acestui acestui sport ori de câte ori are ocazia.

„Când era cald, mergeam săptămânal în parc, dar de când s-a făcut mai frig, exersez pe balcon de 3-4 ori pe săptămână câte 20 de minute“, a povestit Nicoleta la Pro TV.

„Îmi place foarte mult să fac kangoo jumps. Mi se pare uşor, la îndemână şi arzi foarte mule calorii. De asemenea, amortizează impactul cu solul şi protejează articulaţiile şi încheieturile. Prefer mişcarea în aer liber şi profit de vremea frumoasă de câte ori am posibilitatea“, a mai spus ea.

Ioana Maria Moldovan

Se împlinesc vreo 4 ani de când fosta prezentatoare a „Poveştirilor Adevărate“ şi actuala gazdă a emisiunii „Nunţi de poveste“ s-a apucat de acest sport.

„Jumps & smile… aşa mi-a spus instructoarea internaţională Diana Ştirbu acum un an, la primul nostru antrenament. Recunosc că am avut mari emoţii şi o teamă de nedescris atunci când am încălţat pentru prima dată ghetele Kangoo. Nu mă gândeam decât la ce căzătură o să trag, cum o să-mi rup un picior, o mână, până la urmă cum o să mă fac eu de râs”, a mărturisit Ioana Maria Moldovan, pe blogul ei oficial.

„Diana, însă, m-a ajutat să-mi înving teama, să sar cu ghetele, să învăţ încet, dar sigur mişcări pe care nu mi le imaginam că le voi face vreodată şi chiar să râd cu gura până la urechi. Diana e energică, optimistă, puternică, face show la orele ei şi e cu ochii-n patru încât nu ai cum să tragi chiulul. Evident că m-a şi cucerit şi m-a făcut să vin regulat la orele ei de Kangoo, unde nu arzi doar calorii, ci te şi distrezi“, a lăudat-o Ioana Moldovan pe antrenoarea ei.

Diana Dumitrescu şi Ioana Ginghină

Prima a avut mereu o siluetă de invidiat şi vrea să aibă un corp tonifiat, în timp ce a doua se străduieşte să se menţină în formă şi să aibă grijă de sănătatea ei.

Anul trecut, fostele vedete ale postului Acasă TV s-au înscris în toamnă într-o tabără de slăbit, „Bye Bye Belly Camp“, care s-a desfăşurat în perioada 26- 30 noiembrie, la Predeal, şi care a presupus 6 antrenamente pe zi, ore de kangoo jumps, fitness, aqua gym, trasee pe munte, workshop-uri de psihologia alimentaţiei şi de gătit. Toate sub coordonarea instructoarei Diana Ştirbu.

„Vreau să îmi tonific musculatura. În plus, antrenantele kangoo jumps îţi dau foarte multă energie”, spunea anul trecut Diana Dumitrescu.

„Consider această tabără o mare investiţie în mine şi în sănătatea mea. Deşi familia mea nu o să mă vadă timp de 5 zile, dupa această experienţă o să fiu o mamă şi o soţie sănătoasă şi cu o putere mai mare să mă ocup de lucrurile importante din viaţa mea“, a spus Ioana Ginghină în toamnă.

Tania Budi

Are 46 de ani, dar in cazul ei, trecerea timpului pare ca nu are niciun efect negativ asupra aspectului fizic.

Tania Budi e una dintre cele mai cunoscute adepte ale acestui sport, paparazzi reuşind s-o surprindă cu ghetele de kangoo chiar şi în parc, în timpul unor plimbări cu câinele său prin Parcul Herăstrău.

Ea şi-a achiziţionat perechea de kangoo jumps din străinătate, contra sumei de 350 de euro.

Carmen Negoiţă

Pe lângă pilates, fashion blogger-ul joacă tenis, face jogging, cycling şi kangoo jumps.

Fosta soţie a milionarului Ionuţ Negoiţă are 34 de ani şi este mama a doi copii, dar nimic nu trădează că ar fi trecut prin două sarcini.

Adelina Pestriţu

Încă de pe vremea când prezenta emisiunea „D-Paparazzi“, vedeta Kanal D a început să practice kangoo jumps, în momentul în care a simţit că are nevoie de-o şedinţă intensă de sport pentru arderea caloriilor.

Încurajată de antenoarea de fitness Kinga Sebestyen, Adelina foloseşte ghetele de kangoo jumps atât la sală, cât şi în aer liber, sărind şi alergând în parc.

„Dacă îţi doreşti picioare tonifiate şi un abdomen ferm, atunci kangoo Jumps este un sport care trebuie urmat. Îmi place atât de mult, încât am ajuns să combin antrenamentele mele obişnuite cu mişcări de kangoo jumps. Fac şi abdomene cu ghetele în picioare. Este mult mai solicitant, iar rezultatele sunt incredibile“, declară Adelina Pestriţu.

Cristina Şişcanu

După ce a renunţat complet la carne, şi soţia lui Mădălin Ionescu s-a alăturat găştii de vedete care ţopăie ca să ardă calorii.

„Mai nou, m-am apucat de kangoo jumps, deşi am tot ezitat. Mi-am comandat ghete pentru că am zis că este o investiţie bună. Am tot ezitat pentru că am citit pe internet tot felul de zvonuri cum că îţi strică articulaţiile şi spatele. Am zis să merg o oră să văd cum e. Mi-a plăcut foarte mult, am transpirat foarte mult, am aflat că este singurul tip de aerobic care arde aproape 1.000 de calorii şi am simţit după prima şedinţă o tonifiere a muşchilor. Mi-a plăcut foarte mult şi mi s-a părut că ora de aerobic a trecut foarte repede. După primele trei ore chiar a început să îmi placă. Vreau să încerc să merg de trei ori pe săptămână. Sper să mă ţin pentru că am un program foarte aglomerat, de dimineaţă până seara, chiar şi 12 ore pe zi“, povestea anul trecut Cristina Şişcanu.

Anca Serea

Are un trup de balerină, chiar şi după patru sarcini!

Acum doi ani, Anca Serea s-a alăturat proiectului caritabil „Kangoo Jumps Pentru Viaţă“ şi a urmat o sesiune de sport alături de Kinga Sebestyen şi de alţi 40 de voluntari.

Echipată cu celebrele ghete cu arcuri, logodnica lui Adi Sînă a urmat instrucţiunile de aerobic, ghidată de Kinga Sebestyen, sărind pe ritmurile muzicii şi făcând mişcări ce au ca scop arderea grăsimilor, eliminarea celulitei şi sculptarea rapidă a trupului.

Radu Vâlcan

E, poate, singurul din zona de showbiz autohton care s-a încumetat să facă kangoo jumps. Şi asta pentru că îşi dorea să facă un sport care să-i confere un tonus bun.

„Cine a zis că bărbaţii nu ştiu să ţopăie? Cine a zis că băieţii nu poa' să ţopăie?! Uite că se poate şi e foarte mişto!! Recunosc, am şi o instructoare pe măsura, Diana Ştirbu“, a scris Radu pe pagina lui de Facebook.

„Determinarea şi plăcerea Adelei de a practica aceasta formă de mişcare, pasiunea cu care îmi vorbea mereu de kangoo jumps, curiozitatea, toate acestea m-au convins să încerc kangoo jumps“, spune Radu Vâlcan, logodnicul Adelei Popescu.

Soré Mihalache

Şi cântăreaţa s-a lăsat convinsă să încalţe ghetele de către instructoarea Diana Ştirbu.

„Am început să fac kangoo jumps din curiozitate şi, după prima şedinţă cu instructoarea mea, Diana Ştirbu mi-am propus să continuu pentru tonifiere şi starea de bine. Fac antrenamente de 2 ori pe săptămână şi îmi dă o energie de nedescris. Se întâmplă să mai ajung la sala Dianei obosită şi să am senzaţia că nu voi face faţă, dar sunt mult mai energică dupa o ora de kangoo jumps decât dupa 12 ore de somn. Recomand sportul”, spune Soré.

Annes

Alături de călărie, optează în fiecare săptămână pentru fitness, cycling, dar şi kangoo jumps. În felul acesta, se menţine la o greutate perfectă.

„Mă menţin pentru că nu fac excese alimentare, nu consum alcool deloc, am o viaţă super activă - concerte, repetiţii - şi, nu în ultimul rând, datorită celor aproape 10 ore de sport pe săptămână“, a spus Annes pentru o revistă dedicată sănătăţii şi mişcării fizice.

Modifică Setările