Fashion

FOTO Vedete în cele mai spectaculoase rochii create de Oscar de la Renta

de admin

FOTO Vedete în cele mai spectaculoase rochii create de Oscar de la Renta

Ieri seară, unul dintre cei mai talentaţi şi iubiţi designeri de modă, Oscar de la Renta, a murit din cauze încă necunoscute, vestea fiind anunţată de un membru al familiei sale.

Creaţiile sale au făcut furori vreme de şase decade, iar această moştenire a fost admirată mai ales de iconuri ale vremii respective, cât şi de starurile hollywoodiene pe covorul roşu, care au preferat la cele mai prestigioase gale să le poarte.

Anunţul decesului unuia dintre cei mai notabili designeri americani vine la câteva săptămâni de când a numit un nou designer să îi preia locul în cadrul casei sale de modă. Chiar şi-n ultimele zile de viaţă, designerul de 82 de ani a fost prins în procesul creaţiei pentru a desăvârşi rochii pentru mirese celebre - exemplu este Amal Alamuddin - şi femei mondene care s-au îndrăgostit de designul extrem de feminin şi opulent.

De la Renta este faimos pentru rochiile glamuroase purtate pe covorul roşu şi costumele smart preferate de femeile puternice şi independente. Exemplu stau următoarele actriţe de renume care i-au purtat cu fascinaţie ţinutele, ajungând printre cele mai bine îmbrăcate vedete, la momentul respectivului eveniment.

Începem cu memorabila rochie purtată de iconul fashion Sarah Jessica Parker, la Costume Institute Gala, la Muzeul Metropolitan de Artă, pe 5 mai 2014.

Click pe următoarea pentru cele mai feminine rochii Oscar de la Renta, purtate de vedete!

Actriţa Amy Adams a strălucit ca o divă pe covorul roşu de Oscar, la petrecerea Vanity Fair, anul trecut. Şi nu putem să nu postăm şi rochia de prinţesă tot de la Oscarurile din 2013, de la gala propriu-zisă, pe care a desenat-o alături de designer după un model vintage, înainte să se schimbe în creaţia Oscar de la Renta mai lejeră, din stânga.

Taylor Swift a impresionat cu o rochie fabuloasă şi ultrafeminină, semnată de designer, la MET Gala, în mai 2014.

Jennifer Garner şi-a pus în valoare frumuseţea şi eleganţa într-o creaţie de la Renta strălucitoare, demnă de o gală de renume precum SAG Awards în 2013.

Exotica Jessica Alba a purtat somptuoasa ţinută a designerului la gala Golden Globes din 2013, într-o nuanţă de piersică ce prinde de minune pe actriţă.

Kerry Washington, acum însărcinată cu gemeni, a readus la viaţă jovialitatea şi feminitatea clasică într-o rochie veselă, plină de culoare, în februarie 2013, la NAACP Awards, unde a luat şi 3 trofee acasă pentru rolurile din Scandal şi Django Unchained.

Australiana actriţă Nicole Kidman a purtat o elegantă rochie Oscar de la Renta în 2013, la gala Omega Press Junket, în Viena, Austria.

Simpatica actriţă Zooey Deschanel într-o rochie seducătoare, sângerie, ca de păpuşă, la Vanity Fair, anul trecut.

Sandra Bullock într-o fermecătoare rochie, în 2004, la gala Oscarurilor.

FOTO GETTY