News

FOTO Vedete la un eveniment găzduit de Cristi Pascu

de admin

FOTO Vedete la un eveniment găzduit de Cristi Pascu

Petru Zaharescu, fiul Andreei Berecleanu şi al lui Andrei Zaharescu, şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului în calitate de model pentru o line de produse cosmetice masculine, lansată în urmă cu câteva zile în salonul hairstylistului Cristi Pascu.

La doar nouă ani şi jumătate, Petru a fost protagonistul unui film care prezintă o dimineaţă din viaţa lui şi i-a impresionat pe cei prezenţi cu dezinvoltura de care a dat dovadă pe parcursul filmărilor. Bineînţeles, a fost susţinut la eveniment de mama lui, prezentatoarea de ştiri Andreea Berecleanu, dar şi de sora lui mai mare, Eva.

“Petru este deja la curent cu noile tendinţe în materie de tunsoare şi mi-a cerut o serie de sfaturi despre modul în care să-şi aplice ceara de păr şi fixativul. Este un puşti carismatic, căruia îi place să aibă freza impecabilă. Cu siguranţă reuşeşte să-şi impresioneze toate colegele de la şcoală”, a declareat Cristi Pascu.

Ce vedete au mai participat la evenimentul monden românesc?

La evenimentul de lansare al noului brand de produse de styling American Crew pe piaţa românească au sosit şi Anca Serea şi fiul ei, David.

Nici Dana Săvuică nu a putut rata evenimentul de lansare a produselor de hairstyling din Bucureşti la salonul lui Cristi Pascu şi a aflat mai multe despre linia de cosmetice.

Carmen Brumă a fost şi ea invitată la lansare, alături de alte vedete din lumea mondenă românească şi s-a bucurat de atmosferă alături de soţia celebrului hairstylist, Emilia.

.

De asemenea, printre cei prezenţi s-a mai numărat cântăreaţa Sophia şi artiştii Speak şi Silviu Pasca.