Gossip

FOTO Versus: Andreea Raicu se transformă în Andreea Marin?

FOTO Versus: Andreea Raicu se transformă în Andreea Marin?

Pe modelul fostei zâne de la TVR, vedeta Prima TV are o aplecare tot mai mare spre dietele raw-vegan şi stilul de viaţă sănătos. Iar, mai nou, îşi dedică timpul unei serii de conferinţe motivaţionale “Trăieşte frumos”. Parcă rimează cu “Preţuieşte viaţa”, nu?

Ambele sunt femei frumoase, de succes, cu experienţă în televiziune şi au şi acelaşi nume de botez. Însă, cu trecerea timpului, pare că activitatea lor are tot mai multe puncte în comun.

Recent, Andreea Raicu a anunţat pe pagina ei de socializare că reia seria de 12 conferinţe motivaţionale. “Urmează 12 întâlniri de suflet, unde vom pune pe tapet, alături de invitaţii mei, cele mai mari dileme ale femeii moderne, dar unde vom găsi şi soluţii pentru o viaţă mai bună”.

Intenţia este lăudabilă, dar nu putem să nu remarcăm similitudinea cu priectul “Preţuieşte viaţa” al Andreei Marin, chiar dacă acesta din urmă este concentrat mai mult pe sănătate.

Totodată, faptul că ambele vedete au început să promoveze tot mai mult stilul de viaţă raw-vegan, participă la maratoane, pozează în timp ce fac yoga ori Pilates, şi-au publicat propriile cărţi şi abordează aceleaşi teme pe blogurile personale ne fac să ne gândim că, într-o măsură sau alta, cele două se copiază reciproc.

Mai rămâne ca Andreea Marin să se apuce de făcut haine şi bijuterii, pentru ca asemănarea să fie şi mai mare.

Foto: paginile personale