News

FOTO Vezi cât au crescut copiii vedetelor de la Hollywood!

de admin

FOTO Vezi cât au crescut copiii vedetelor de la Hollywood!

Cele mai drăgălaşe mogâldeţe ale vedetelor au crescut văzând cu ochii. Simpatici sunt şi-acum, când vedem şi cu cine seamănă mai mult!

Harper Beckham

Singura fetiţă a clanului Beckham topeşte inimi! David e nedezlipit de ea, Victoria o ia la prezentări de modă, iar cei trei fraţi mai mari o învaţă fotbal. O fashionista de 4 ani, care adoră să lovească mingea? Sună a viitor promiţător!

În 2013:

Click pe următoarea!

Knox & Vivienne Jolie-Pitt

Sunt cei mai faimoşi gemeni, dar şi cei mai interesanţi. Pe lângă genele moştenite de la Brad şi Angie, micuţii, care împlinesc şapte ani pe 12 iulie, sunt o pereche de creativi precoce. Viv se ocupă cu decorarea biroului mamei sale, în timp ce Knox e artistul casei: pictează şi creează bijuterii.

În 2012:

Willow Hart

Este simpatica junioară a lui Pink şi a soţului ei, Carey Hart. Recent, ni s-a oferit şansa rară de-a o vedea, acum deja măricică, la trei ani. Cu toate că adoră să probeze pantofii mamei sale, tot pasiunile tatălui le moşteneşte. Willow adoră motocicletele, spune chiar artista.

În 2011:

Maxwell & Ace Johnson

Era imposibil ca dintr-o familie de blonzi să nu rezulte doi copii la fel de angelici. Şi nici părinţilor nu le vine-a crede ce repede au crescut copiii!

Maxwell adoră să se joace cu machiajul mamei sale, la cei trei ani abia împliniţi, în timp ce Ace, de aproape doi ani, are o fire foarte activă, spune Jess.

foto: guliver/splash news/rex features/getty images, hepta

Modifică Setările