News

FOTO Vezi cum şi-a sărbătorit Ellie White ziua de naştere!

de admin

FOTO Vezi cum şi-a sărbătorit Ellie White ziua de naştere!

Ellie White a organizat aseară o mică petrecere alături de prieteni, vedete şi bloggeri din România, sărbătorind astfel atât ziua sa de naştere, lansarea blogului său, cât şi lansarea cafelei care îi poartă numele, un sortiment de calitate adus din îndepărtata Ethiopia.

Printre invitaţi s-au aflat şi Ileana Badiu, Carmen Negoiţă, Geanina Ilieş, Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu din trupa Amadeus şi Florin Grozea. Cu toţii au felicitat-o pe solistă pentru blogul său personal, au răsfăţat-o cu cadouri cu ocazia zilei sale de naştere şi au savurat cafeaua Ellie White de la The Coffee Factory, un sortiment cu totul special adus tocmai din Ethiopia.

Artista a ales să poarte o rochie neagră, realizată de Ana Novic şi pictată manual de Vera Holoştencu, în croi de tip A, ce i-a mascat cu lejeritate sarcina, ajunsă deja în şase luni, şi le-a oferit invitaţilor un recital live, în care a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, în stil unplugged.

Barmanul de la The Coffee Factory, având campionate câştigate la activ în acest domeniu, le-a provocat pe Ellie White, pe Ileana Badiu şi pe Carmen Negoiţă la o competiţie prin care acestea au ornat cu spumă câte o ceaşcă de cafea, jucându-se cu culori şi forme geometrice. Fiecare ceaşcă a avut la bază cafeaua Ellie White, în sortimentul Ethiopian Yirgacheffe.

Evenimentul a reprezentat şi lansarea oficială a blogului www.elliewhite.ro, iar, cu această ocazie, printre invitaţi s-au aflat şi câţiva dintre cele mai cunoscute nume din blogosfera autohtonă.

„A fost o seară încărcată cu energie bună. Nu mi-am mai serbat ziua de naştere în acest mod, cu mulţi invitaţi, de trei ani de zile. M-am bucurat să am alături atât de mulţi oameni minunaţi. Am preferat să ne întâlnim la The Coffee Factory pentru că este un loc cald, intim, unde, pe lângă faptul că bei cea mai bună cafea din Bucureşti, poţi urmări şi concerte live. Le mulţumesc tuturor pentru că împreună am făcut din seara respectivă una de neuitat”, declară Ellie White.