News

FOTO&VIDEO A venit şi ziua cea mare! Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit civil la Mamaia

de admin

FOTO&VIDEO A venit şi ziua cea mare! Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit civil la Mamaia camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

După aproape 3 ani de relaţie, cea mai titrată tenismenă româncă s-a căsătorit civil cu omul de afaceri machedon.

Staţiunea Mamaia a fost în fierbere în cea mai frumoasă şi călduroasă zi de septembrie, când Simona Halep şi Apostol Gabriel (Toni) Iuruc şi-au spus "Da" în faţa primarului Constanţei, Vergil Chiţac. Cununia civilă a avut loc într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului Fratelli, unde a avut loc şi petrecerea. Ceremonia s-a încheiat cu o ploaie de confetti, pe melodia "Felicita", cântată de Al Bano şi Romina Power.

Pentru cununie, Simona Halep a ales să poarte o rochie crem lungă, în clini, cu partea de sus realizată din dantelă şi cu mâneci trei sferturi - o alegere conservatoare, dar de foarte mult bun gust. Şi, pentru că nu a vrut să fie ostentativă cu nimic, la fel de fine şi de tinereşti au fost şi coafura - hairstilistul Sorin Stratulat prinzându-i părul într-o coadă de cal - , dar şi machiajul - make-up artistul Alexandru Abagiu realizându-i un look diafan, cu tuşe subtile, aproape de natural.

Mirele a purtat un costum negru cu papion, în timp ce mama jucătoarei de tenis a îmbrăcat un deux-pièces crem iar soţul acesteia, Stere, a purtat un costum negru, simplu, dar foarte elegant.

În ton cu nuanţa crem-aurie a rochiei Simonei au fost decorate atât altarul, cât şi clubul unde a avut loc recepţia. O mulţime de flori albe (crini, trandafiri, floarea-miresei) au fost aranjate de-o parte şi de alta a căii de acces, dublate fiind de aranjamente vegetale din ierburi de pampas şi panicum.

Pe seară, Simona Halep şi-a schimbat rochia de la ceremonie cu o alta albă, tot lungă, simplă, tip bandeau, cu trenă.

Aşa cum era de aşteptat, din meniu nu au lipsit peştele, fructele de mare, dar şi friptura şi specialităţile macedonene. 

În vârstă de 29 de ani, cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României în ierarhia mondială a avut alături peste 300 de invitaţi, printre aceştia numărându-se foştii tenismeni Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, antrenorul Gică Hagi şi foştii fotbalişti Gică Popescu şi Florin Răducioiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Din puţinele imagini postate pe Instagram, am aflat că, pe lângă formaţia de muzică aromână Pindu, au fost invitaţi şi Loredana şi Dan Bittman să susţină câte un recital. De altfel, mirii au dansat pe piesa "Dragostea mea", a formaţiei Holograf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Şi Loredana a făcut un show spectaculos. Artista a purtat la eveniment o frumoasă salopetă din voal verde turcoaz, o ţinută mult mai cuminte decât cele cu care ne-a obişnuit în ultimul timp.

Simona Halep şi Toni Iuruc le-au transmis invitaţilor că este o nuntă fără dar şi că acceptă doar cadouri simbolice.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările