Muzica

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a revenit cu un nou clip

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a revenit cu un nou clip

După câte a pătimit, artista îşi reia activitatea muzicală cu o piesă ce vorbeşte despre noi începuturi. Iar revenirea ei se anunţă a fi spectaculoasă, cu deja peste 100.000 de vizualizări după numai o zi de la postarea videoclipului pe YouTube.

„Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înţelege prin ce am trecut şi dorinţa mea de-a lupta pentru o viaţă mai frumoasă. Mi-am dorit ca «Thanks for leaving» să fie prima piesă după această pauză şi mă bucur că toate aceste sentimente şi emoţii le-am putut exprima prin piesă şi videoclip“, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relaţii dăunătoare, decizia de a pune punct, emoţiile şi primii paşi spre un nou capitol din viaţă. Acesta arată că o despărţire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci şi un nou început.Povestea are patru părţi care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

VIDEO Miley Cyrus şochează din nou

Deşi fanii ei cu greu mai pot fi luaţi prin surprindere, tânăra cântăreaţă s-a gândit să le ofere un videoclip şi mai incendiar, intitulat sugestiv “Adore You”, menit să-i aducă cât mai multe vizualizări pe Youtube.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Gossip

Orlando Bloom i-a găsit deja înlocuitoare Mirandei Kerr?

Nici n-au anunţat bine că se despart, după trei ani de căsnicie, că actorul britanic a şi fost văzut simţindu-se bine în compania altei femei. Oare asta s-o fi îndepărtat de el pe îngerul Victoria’s Secret?

Muzica

Adi Sînă, star la Bollywood

Nu s-a apucat de actorie, dar i s-a propus să compună muzica pentru coloana sonoră a unui film indian. Aşa că acum pune “akcent” pe cinematografie.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO & VIDEO Heaven revine cu un nou clip

Muzica

FOTO & VIDEO Heaven revine cu un nou clip

Este vară, soare, vacanţă, aşa că Heaven dă startul celei mai tari petreceri, al cărei invitat special este Glance, şi lansează cel mai nou material video, „Good Times“.

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

Muzica

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

De-abia l-a făcut public pe site-ul YouTube, că noul single al Alexandrei, „All My People“, realizat în colaborare cu Manilla Maniacs, a strâns deja aproape 700.000 de vizualizări.

AUDIO Robert Turcescu participă la Eurovision. Vezi cu ce piesă

Muzica

AUDIO Robert Turcescu participă la Eurovision. Vezi cu ce piesă

Deşi pare acaparat de jobul său în televiziune, Turcescu are timp şi de muzică. Iar acum, împreună cu trupa sa, Casa Presei, vrea să-şi încerce norocul la cel mai mare concurs muzical european.