Fura-i stilul

FOTO&VIDEO Andreea Marin, demonstraţie de eleganţă pe străzile Italiei

de admin

FOTO&VIDEO Andreea Marin, demonstraţie de eleganţă pe străzile Italiei camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Zâna surprizelor s-a aventurat într-un nou proiect, pentru care a trebuit să zboare tocmai în nordul Peninsulei.

Andreea Marin a început toamna în forţă. E pusă pe fapte mari şi, mai ales, pe noi... surprize. De data aceasta, este vorba despre o colaborare cu o casă de bijuterii, pentru care a devenit imaginea oficială. Iar primul pas a fost realizarea unor filmări boeme pe idilicele străzi din Italia - ţara unde a luat naştere respectivul brand de bijuterii.

Aşa se face că, la puţin timp după ce a fost în vacanţă în Capri, împreună cu fiica sa, Violeta, şi cu partenerul său de viaţă, Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a zburat din nou spre însorita Italie, de data aceasta în nord, în Vicenza şi Veneţia.

De-a lungul celor câteva zile de filmări şi şedinţe foto, Andreea Marin a purtat unele dintre cele mai elegante ţinute, în perfectă armonie cu decorul peninsular. Şi, pentru unele cadre, a trebuit chiar să înveţe cum se conduce un scuter.

"Italia văzută de pe Vespa, pe care am condus-o pentru prima oară la aceste filmări, nu m-am mai putut ascunde în spatele partenerului meu de viaţă, care-mi face călătoria mai uşoară, lipsită de griji şi mai plăcută de obicei. Am fost nevoită să învăţ să merg pe două roţi şi a fost o bucurie!", ne spune Andreea Marin pe reţelele de socializare, alături de unele dintre cele mai frumoase ipostaze imortalizate în Vicenza şi Veneţia.

FOTO: Andrei Brînză

Comentarii

Modifică Setările