News

FOTO VIDEO Ashton Kutcher către Charlie Sheen: “Taci naibii din gură!”

de admin

De când a preluat Ashton rolul principal din serialul de comedie Two and a Half Men, pentru care Sheen a fost concediat, acesta din urmă a purtat o mare pică succesorului său. Asta însemnând 3 ani de zile! Însă acum, în emisiunea de miercuri a lui Jimmy Kimmel, tânărul de 35 de ani a ţinut o pledoarie publică dedicată inamicului său de pe ecrane.

„Omule, mai taci naibii din gură! Serios, adică, e destul. Sunt trei ani de zile şi încă mă târăşti prin noroi, pe Twitter? Pe bune, omule, serios?“, a spus Ashton, sătul să fie numit „un partener penibil“, pe care starul controversat din Anger Management l-a ameninţat „să nu-şi mai bată joc de fostul lui show genial“.

Charlie Sheen (48) a fost concediat de la Two and a Half Man din cauza scandalurilor în care a fost implicat în 2011, însă iubitul Milei Kunis s-a descurcat mai mult decât bine în locul acestuia, ducând succesul serialului mai departe. „Am încercat să pornesc oarecum de acolo de unde era Charlie, înainte să plece“, a glumit actorul. „Încerc să echilibrez situaţia“.

Ca răspuns la pledoaria publică ţinută de frumosul actor, starul din Anger Management a replicat, bineînţeles pe Twitter, aseară: „Ashton, mesajul a fost primit. Îmi pare atât de rău! M-ai imitat foarte bine! Bravo! A fost greşeala mea, eram furios din cauza altor porcării şi m-am descărcat pe tine. Sper că eşti bine.“.

Totuşi, conflictul dintre cei doi mari actori nu pare a se fi încheiat aşa uşor, Sheen adăugând o ameninţare pe care nu ştim nici noi cum să o luăm. „Dar ştire şoc, omule, dacă îmi mai spui vreodată să tac naibii din gură, VREODATĂ, te bag în spital, unde o să ţii o dietă pe bază de lichide timp de un an. Mă înţelegi!?“.

Din păcate, Sheen este faimos pentru interviurile sale ofensatoare, cuvintele vulgare şi conflictele în care se implică. De asemenea, a fost dependent de droguri pentru o lungă perioadă de timp. Căderea sa psihică a avut loc în 2011, când a devenit un maniac cu episoade psihotice, problema sa medicală fiind intens mediatizată.

FOTO Youtube