News

FOTO&VIDEO Carmen Iohannis şi-a schimbat look-ul şi a revenit în vizorul public, dar rămâne la Sibiu. Cum a arătat în prima zi de şcoală

de admin

FOTO&VIDEO Carmen Iohannis şi-a schimbat look-ul şi a revenit în vizorul public, dar rămâne la Sibiu. Cum a arătat în prima zi de şcoală camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

După luni bune de absenţă din spaţiul public, Prima Doamnă revine în plrim-plan, afişând un aspect tineresc.

Vopsită blond şi cu părul îndreptat, Carmen Iohannis pare să fi întinerit cu câţiva ani. Şi, deşi mereu a avut o siluetă zveltă, pare că a pierdut şi câteva kilograme - lucrul pe care l-am sesizat şi la soţul său, preşedintele Klaus Iohannis.

După luni bune de discreţie, cuplul prezidenţial şi-a făcut apariţia în public lpe sâmbătă la un eveniment din Sibiu, dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal, fost guvernator al Transilvaniei în urmă cu trei secole.

Cu această ocazie, Prima Doamnă a purtat o rochie albă (o nonculoare predominantă în garderoba sa), dreaptă, până la genunchi, cu o mică tăietură în zona decolteului, creată de designerul ieşean Andreea Tincu, şi o pereche de sandale bleu.

Ieri, la deschiderea noului an şcolar, toată lumea aştepta s-o revadă pe Carmen Iohannis preluându-şi elevii de clasa a XII-a din curtea Liceului Lazăr din Sibiu. Foarte şic în rochia sa cu flori mari albastre pe fundal alb, Prima Doamnă părea să se confunde cu fetele cărora le este dirigintă.

„Le doresc tuturor un an şcolar cu rezultate foarte bune şi să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes şi bucurie tot anul nou şcolar”, a transmis Carmen Iohannis.

Comentarii

Modifică Setările