News

FOTO&VIDEO Cleopatra Stratan şi Edward Sanda de-abia aşteptau să facă acest pas. În sfârşit, sunt de nedespărţit!

de admin

FOTO&VIDEO Cleopatra Stratan şi Edward Sanda de-abia aşteptau să facă acest pas. În sfârşit, sunt de nedespărţit! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cei doi tineri au trecut la un nou nivel în relaţia lor şi sunt mai fericiţi ca oricând.

Unii au spus că sunt mult prea tineri şi că relaţia lor se va spulbera ca un fum. Alţii, că tatăl ei, Pavel Stratan, nu ar fi de-acord s-o lase să-şi trăiască viaţa atât de devreme, în ciuda declaraţiilor publice prietenoase. Când, de fapt, doar bacalaureatul stătea în calea fericirii lor! Şi asta pentru că frumoasa Cleopatra Stratan nu e doar o tânără atrăgătoare şi talentată, ci şi foarte studioasă şi şi-a dorit să-şi încheie socotelile cu şcoala acasă, la Chişinău, într-un mod mai mult decât onorabil.

Acum, că a încheiat cu brio examenul maturităţii, s-a putut muta la Bucureşti împreună cu logodnicul ei, Edward Sanda.

„Am avut subiecte uşoare, am avut examene la Istorie, Română, Geografie şi Engleză şi, sincer, din punctul meu de vedere, a fost mai uşor decât m-am aşteptat. Am făcut meditaţii, m-am pregătit câteva luni… Făceam ba online, ba la şcoală, dar asta nu m-a împiedicat să mă pregătesc şi cred că rezultatele vor fi pe măsură”, a povestit Cleopatra Stratan în emisiunea „La Măruţă”.

Suntem mutaţi de câteva zile, fără stresul că suntem la distanţă. Ne-am relaxat din punctul acesta de vedere şi mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc, practic. Bucureştiul este este nucleul carierei mele, aici am şi studioul, aici suntem împreună, aici vin la emisiuni, la tot şi, fiind aici, pot să monitorizez mai uşor lucrurile”, a mai spus Cleopatra la Pro TV, unde a mers însoţită de Edward, cel care îi va deveni soţ anul acesta.

Deşi a vrut să-i pună în încurcătură, întrebându-i cine găteşte mai bine, Edward i-a replicat lui Cătălin Măruţă: „Cred că amândoi, dar ea m-a surprins, nu ştiam că ştie să gătească atât de multe feluri de mâncare”. „Ştiu să gătesc de la 13 ani”, a punctat Cleopatra, lăsându-ne să înţelegem că e o maestră într-ale orezului, mai ales orez prăjit cu carne de pui.

Iată cum şi-au împărţit şi responsabilităţile în casă, în înregistrarea de mai jos:

Modifică Setările