Vedete

FOTO&VIDEO Deea şi Dinu Maxer şi-au reînnoit jurămintele la aniversarea 10 ani!

FOTO&VIDEO Deea şi Dinu Maxer şi-au reînnoit jurămintele la aniversarea 10 ani! camera-retro icon Vezi galeria 47 poze

Cei doi au sărbătorit primul deceniu de când sunt căsătoriţi şi şi-au dorit ca, la zece ani de la nunta lor, să aibă verighete noi.

Nu ştim când au trecut aceşti zece ani de când Deea şi Dinu Maxer şi-au spus "Da", în cadrul unei ceremonii pe plajă. Dar au trecut frumos pentru cei doi artişti, care între timp au devenit părinţi şi care sunt la fel de veseli şi expansivi ca în primele zile ale relaţiei lor.

Acesta a fost şi sentimentul naşilor lor, care le-au fost alături şi la slujba de sfinţire a noilor verighete - comandate la Diana Bişinicu. Căci da, Deea şi Dinu Maxer şi-au dorit să-şi reînnoiască jurămintele la mânăstirea Comana, locul unde fiul lor, Andreas, a fost botezat.

La câteva zile după ceremonie, cuplul şi-a invitat familia şi prietenii la la petrecerea "nunţii de tinichea" (cum se numeşte popular aniversarea celor 10 ani de căsnicie), organizată cu fast într-un ballroom bucureştean, Emporium Events.

Deea Maxer a ales albul şi pentru această ocazie. Dacă la Comana a purtat o rochie lungă albă cu buline negre, pentru petrecerea din Bucureşti a ales o rochie scurtă, cu mâneci lungi şi fustă suprapusă lungă din voal cu aplicaţii din perle.

Dinu Maxer nu s-a lăsat nici el mai prejos, aşa că dacă la ceremonia religioasă a avut un costum negru, la party a purtat un costum cu redingotă, ale cărei revere aveau aplicaţii aurii, de la SPREZZA by Dragoş Săndulache, în ton cu pantofii negru cu auriu de la Ştefan Burdea.

Printre invitaţii lor s-au aflat Oana Roman (care s-a ocupat şi de organizarea petrecerii), Adina Halas, Raluca şi Denisa Tănase (care le-au şi cântat la nuntă), Oana şi Viorel Lis.

Foto: Ştefan Ovidiu