Filme

FOTO & VIDEO Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, din nou împreună pe marile ecrane

FOTO & VIDEO Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, din nou împreună pe marile ecrane

La 12 ani de la ultima lor colaborare, în “Marfa şi banii” al lui Cristian Puiu, cei doi actori români revin pe ecrane în „Love Building”, proiectul lor şi-al lui Dorian Boguţă, produs în cadrul Actoriedefilm.ro, pe care cei trei au fondat-o.

Nu doar actori, ci şi producători. Acestea sunt noile roluri ale lui Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, care reiau o colaborare care a fost întreruptă vreme de 12 ani.

„M-am bucurat mult de reîntâlnirea pe platourile de filmare, după mulţi ani, cu prietenul meu Dragoş Bucur. Nu mai filmasem împreună de mai bine de 10 ani, de pe când jucam în «Marfa şi banii» al lui Cristi Puiu, un film care ne-a lansat ca actori şi ne-a «împrietenit»“, declară Alexandru Papadopol, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Iar Dragoş Bucur confirmă: „Mi-a plăcut să filmez din nou cu Papi după 12 ani de la «Marfa şi banii», să mă distrez cu el şi cu Doru pe platou şi să îi am colegi pe cei 31 de cursanţi ai şcolii noastre de actorie“.

Noul lor proiect, „Love Building“, spune povestea a 14 cupluri dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei.

Ca orice vindecare şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a şapte zile.

Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi“ se ridică o singură întrebare: „Poţi să repari dragostea în 7 zile?“.

Pelicula va avea premiera pe 13 septembrie în cinematografele din ţară, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Foto: pagina oficială