Vedete

FOTO&VIDEO Ela Crăciun i-a organizat surorii ei o petrecere a burlăciţelor inedită! "M-am simţit din nou ca la 18 ani!"

de admin

FOTO&VIDEO Ela Crăciun i-a organizat surorii ei o petrecere a burlăciţelor inedită! "M-am simţit din nou ca la 18 ani!" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ana, sora mai mică a prezentatoarei de televiziune, a avut parte de un super party înainte de căsătoria religioasă.

Mai puţin cunoscută publicului, dar la fel de frumoasă ca vedeta Antenei 3, Ana Crăciun este în toiul pregătirilor de nuntă. După ce anul trecut a făcut cununia civilă, chiar după starea de urgenţă, anul acesta va ajunge cu alesul ei şi la altar.

Ana a avut parte de o zi superbă, memorabilă. Ei sunt împreună de cinci ani, iar cererea în căsătorie a avut loc chiar în ziua de Paşti. După cununie, am avut o petrecere în familie la un restaurant din Herăstrau. Nunta va avea loc anul viitor. Până atunci aşteptam nepoţii”, spunea acum un an Ela Crăciun despre sora ei mai mică, de profesie medic chirurg estetician.

Şi iată că acel moment se apropie cu paşi repezi! Nu înainte, însă, ca Ela să se asigure că Ana respectă toate tradiţiile legate de măritiş, mai ales cele ce ţin de zona de divertisment. Aşa că, din "program" nu putea lipsi petrecerea burlăciţelor, care a fost de neuitat. Un party de câteva ore organizat pe un velier care şi-a întins pânzele şi a pornit în largul Mării Negre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun)

"Weekend-ul acesta m-am simţit din nou ca la 18 ani! 🔥 Sora mea urmează să se căsătorească, aşa că ne-am adunat într-o super gaşcă de fete libere la mare şi ne-am distrat alături de ea la petrecerea burlăciţelor! 🌊⛱ Acum că s-a terminat cu nebunia, revenim la organizarea nunţii! 😂 Am multe emoţii pentru ea şi abia aşteptăm momentul cel mare!", a notat Ela Crăciun în dreptul câtorva instantanee realizate la bordul velierului.

Comentarii

Modifică Setările