Vedete

FOTO&VIDEO Gabi Szabo, naşă de botez pentru fetiţa Cameliei Potec!

FOTO&VIDEO Gabi Szabo, naşă de botez pentru fetiţa Cameliei Potec! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mare sărbătoare în familia sportivei! Olimpica la nataţie şi-a creştinat fiica în mare secret, alegând-o drept mamă spirituală pentru cea mică pe marea noastră campioană la atletism.

În ciuda renumelui ei internaţional şi a funcţiei de şefă a Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec este o fire discretă şi şi-a dorit o ceremonie restrânsă pentru fetiţa ei. Astfel, micuţa Caelia Ioana Gabriela a primit taina botezului avându-i alături pe părinţi, pe naşi, pe câţiva membri ai familiei şi alţi câţiva prieteni apropiaţi ai părinţilor săi.

Naşii i-au fost alte două nume mari din sport, fosta mare atletă Gabriela Szabo şi soţul ei, antrenorul Zsolt Gyongyossi.

"Eu am avut emoţii foarte mari, chiar dacă nu am făcut mare lucru în biserică şi toată treaba i-a revenit naşei noastre, Gabriela. Am avut emoţii încă de ieri, am fost foarte stresată, cred că aşa simte orice mămică înainte să o creştineze pe cea mică", a spus emoţionată Camelia Potec.

"Şi pentru mine a fost o mare surpriză atunci când Camelia, fiind însărcinată în luna a şasea, mi-a propus să devină mamă spirituală a Caeliei. A fost o foarte mare bucurie pentru mine să accept. Am avut şi eu emoţii, a avut şi ea emoţii. Cert este că este un copil minunat, un copil care în timpul slujbei a plâns foarte, foarte puţin, după care a adormit", a povestit Gabi Szabo pentru Antena 1.

După slujba de creştinare, invitaţii au petrecut la restaurantul lui Cristian Ţânţăreanu. Meniul a fost unul tradiţional, servit sub formă de bufet, şi chiar şi tortul a avut un iz popular, fiind realizat cu ciocolată albă şi ornat cu motive naţionale.

Modifică Setările