Travel

FOTO&VIDEO Imagini de vis cu Andreea Perju din vacanţa în Seychelles. "Am simţit fericire pură, până la lacrimi”

de admin

FOTO&VIDEO Imagini de vis cu Andreea Perju din vacanţa în Seychelles. "Am simţit fericire pură, până la lacrimi” camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

În timp ce majoritatea vedetelor se înghesuie pe plajele greceşti sau cele de pe Riviera Franceză, actriţa se relaxează în paradisul insular din Oceanul Indian.

Actriţa Andreea Perju a plecat în vacanţă cu familia într-una dintre cele mai râvnite destinaţii de pe glob: arhipelagul Seychelles, aflat în largul coastei Africii, la nord de Madagascar.

Peisajul idilic, vegetaţia luxuriantă, apele calde ale Oceanului Indian şi spectaculoasele apusuri au fascinat-o pe Andreea Perju, care a savurat din plin tot ce i-a oferit această vacanţă. „Azi, pe insula Praslin (ei îi zic Prale), am simţit fericire pură, până la lacrimi”, mărturisea ea într-o postare pe Instagram.

Evident că, pentru o asemenea escapadă exotică, şi garderoba ei a fost una pe măsură, cu costume de baie sexy şi rochii în ton cu atmosfera tropicală. Dar nu s-a mulţumit doar cu plajă, înot şi plimbări.

„Am văzut La Digue, o insulă unde mijlocul de transport cel mai întâlnit este bicicleta şi, pentru prima dată, am încercat să merg cu una. (…) Am fost pe cea mai fotografiată plajă din lume, am integrat fiecare moment în inima şi mintea mea, iar acum mi-e greu să aleg fotografiile pentru postare.“

Mai mult, ca o adevărată patroană de restaurant, a avut curiozitatea de-a se băga într-o bucătărie locală şi de-a găti, cot la cot cu un chef localnic, gustosul Coconut Curry, o specialitate locală foarte apreciată.

La capătul unei săptămâni petrecute în paradisul insular, concluzia a fost una singură: „Că e plajă sau munte, insulele Seychelles oferă o experienţă unică şi completă. Nici n-a contat foarte mult că n-am avut internet decât atunci când prindeam wi-fi, plec de aici cu o energie incredibilă şi cu încă o experienţă adăugată la “albumul” vieţii mele.”

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările