News

FOTO&VIDEO Klaus Iohannis e într-o formă de zile mari. Imagini inedite cu preşedintele în barcă, în delta de la Comana, şi pe bicicletă, spre Cotroceni

de admin

FOTO&VIDEO Klaus Iohannis e într-o formă de zile mari. Imagini inedite cu preşedintele în barcă, în delta de la Comana, şi pe bicicletă, spre Cotroceni camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Relaxat, îmbrăcat văratic şi echipat corespunzător, şeful statului a transformat aceste zile caniculare într-un prilej de-a ieşi din monotonia lucrului la birou şi din rigiditatea costumelor protocolare.

Într-una dintre cele mai caniculare zile ale acestei veri, preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în delta de la Comana, paradisul acvatic format spontan în apropiere de Călugăreni şi chiar peste drum de Mânăstirea Comana, ctitorită de Vlad Ţepeş.

Sub pretextul unei vizite de lucru, Klaus Iohannis s-a răcorit în bătaia vântului în barca cu motor care l-a plimbat pe lac şi din care a putut observa speciile de păsări care cuibăresc în stufărişul de la Comana - zonă care atrage mii de vizitatori şi de iubitori de birdwatching.

"Am vizitat zona cu luciu de apă, cu stufăriş, am făcut o tură cu o barcă ecologică, cu motor electric. O zonă foarte frumoasă!", a comentat preşedintele, la finalul plimbării. 

Vizita lui de la Comana vine imediat după o altă deplasare "relaxată", cea de la Criţ, din zona Braşovului, unde a avut loc festivalul Haferland. 

Iar în această dimineaţă, Klaus Iohannis s-a urcat din nou pe bicicletă în drumul său spre Palatul Cotroceni, punându-i la efort fizic pe cei din staff-ul de securitate şi uimind trecătorii cu prezenţa sa casual pe străzile Capitalei, în ţinută sport şi cască de ciclist.

FOTO: presidency.ro

Comentarii

Modifică Setările