Evenimente

FOTO&VIDEO Logodnica lui Speak face senzaţie la New York: „Am reuşit şi promit că pot mai mult”

de admin

FOTO&VIDEO Logodnica lui Speak face senzaţie la New York: „Am reuşit şi promit că pot mai mult” camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Cristina Ştefania a reuşit să-şi impună brandul de costume de baie în cea mai bine cotată zonă comercială din Statele Unite.

Poate că nu au câştigat „Asia Express”, dar Speak şi Cristina Ştefania sunt pe cale să cucerească America. Şi asta pentru că logodnica lui Speak tocmai a dat lovitura în New York, unde zilele acestea rulează de zor reclama luminoasă la brandul său de costume de baie, Stefas Swimsuits.

Aflaţi de câteva zile în aşa-numitul Big Apple, Speak şi Ştefania le-au arătat dovada şi fanilor lor – deşi unii au fost mai sceptici şi au crezut că e vorba despre un photoshop.

„Uite mama, tata, am reuşit şi promit că pot mai mult”, a exclamat Cristina Ştefania la vederea spotului publicitar la propria colecţie, care rula chiar pe ecranul principal din Times Square.

„O zi specială! We did it!”, a completat şi Speak, mândru de reuşita logodnicei sale.

De altfel, colecţia de costume de baie, foarte sexy, în culori şi printuri la modă, a prins foarte bine în această perioadă estivală, chiar dacă preţurile (399 lei) le concurează pe cele ale marilor firme. Şi, pe lângă outfiturile de plajă, colecţia Stefas Swimsuits conţine şi o eşarfă şi un ulei pentru bronzare.

Speak şi Ştefania sunt împreună de 4 ani şi s-au logodit în cadrul reality-show-ului de la Antena 1, „Asia Express”, pe care l-au încheiat pe a doua poziţie, după câştigătorii Sorin Bontea şi Răzvan Fodor.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările