News

FOTO&VIDEO Mihaela Rădulescu i-a cunoscut pe Michelle Yeoh, Jason Momoa şi Rowan Atkinson la un eveniment auto vintage

de admin

FOTO&VIDEO Mihaela Rădulescu i-a cunoscut pe Michelle Yeoh, Jason Momoa şi Rowan Atkinson la un eveniment auto vintage camera-retro icon Vezi galeria 26 poze

Diva de la Monaco a fost invitată să participe, alături de partenerul său de viaţă, la legendarul Goodwood Festival of Speed din Anglia.

Mihaela Rădulescu a trăit trei zile de vis pe domeniul Goodwood din West Sussex, unde anual are loc un eveniment automobilistic cu ştaif: cursa autovehiculelor retro, cunoscută ca Goodwood Festival of Speed, patronată de Charles Gordon-Lennox, Duce de Richmond.

Organizat pentru prima dată în 1993 şi axat iniţial pe maşini istorice, această întâlnire a colecţionarilor de maşini vintage este, de obicei, programată să aibă loc vara, fie la finalul lui iunie, fie la începutul lui iulie, pentru a nu interfera cu programul curselor din Formula 1, lume din care provin cei mai mulţi participanţi.

Pe lângă parada şi cursa automobilistică de urcare a dealului, evenimentul include expoziţii, lansări şi probe speciale. O gamă largă de modele participă la eveniment, de la modele istorice, la monoposturi de Formula 1, de unde şi deczia multor constructori de automobile de a folosi Goodwood Festival of Speed drept scenă de lansare pentru cele mai noi modele.

Întinzându-se pe trei zile, evenimentul atrage prin stilul său aparte, dress-code-ul vintage şi numele artistice cu parfum de epocă.

Anul acesta, reprogramat deja de două ori din cauza pandemiei, Festivalul a reunit o mulţime de participanţi, printre care şi câteva VIP-uri, ca Michelle Yeoh, Nick Mason (toboşarul trupei Pink Floyd) Jason Momoa ori Rowan Atkinson, în preajma cărora s-a aflat şi Mihaela Rădulescu. Ba chiar, cu interpretul din celebra serie "Mr. Bean" a mers în aceeaşi limuzină!

"Cel mai bun eveniment din lume, pentru mine, se încheie... cu sti. Petrecerea în stil Hollywood glamour de anii 1920.Nu sunt suficiente cuvintele pentru a descrie eleganţa, distracţia, spectacolul glam, mâncarea, ringul de dans aglomerat şi generozitatea invitaţilor pentru cauza caritabilă a evenimentului. Impecabil de la A la Z. Şi ca să adaug condimentul meu la poveste, imaginaţi-vă asta: eu şi Felix în faţa Casei Goodwood, aşteptând ca Rolls Royce-ul nostru să ne ducă la petrecere, iar celălalt pasager care ni s-a alăturat să fie... Mr. Bean! Toată copilăria mea l-am urmărit la televizor, iar acum... Sir Rowan Atkinson este în maşină cu mine şi Felix, purtând celebra pălărie! S-ar putea să fiu un pic prea norocoasă! Nu apare în poză, că nu am vrut să-l deranjez în niciuna dintre zilele în care am stat la aceeaşi masă", a notat Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram, în dreptul unor fotografii realizate în limuzina Rolls Royce.

"Am avut şansa să vorbesc şi mai târziu să dansez cu minunata şi atât de talentata actriţă Michelle Yeoh, Inutil să vă spun că îmi reveneau în minte "Memoriile unei gheişe" ori "Tomorrow Never Dies"."

La rândul său, Felix Baumgartner, îmbrăcat ca un personaj din celebrul serial "Peaky Blinders", a fost unul dintre juraţii competiţiei aviatice.

El a fotografiat-o pe Mihaela alături de celebrul actor Jason Momoa, notând pe pagina sa de Instagram că "Iubita mea este fericită că, în sfârşit, la întâlnit pe Jason Momoa". 

Comentarii

Modifică Setările