Lifestyle

FOTO&VIDEO Raluca Bădulescu e mai slabă ca oricând! Look-ul ei din deschiderea noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost impresionant

de admin

FOTO&VIDEO Raluca Bădulescu e mai slabă ca oricând! Look-ul ei din deschiderea noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost impresionant camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

De când se ştie, "Regina" şi-a dorit să aibă silueta unui manechin. Iar acum, chiar i-a reuşit!

Nu mai e vorba doar despre operaţia de gastric sleeve, care a ajutat-o, în 2013, să scape de un număr impresionant de kilograme, iniţial 50, apoi alte 20 de kilograme. Nu mai e vorba nici de problemele de sănătate, care au făcut-o să ia această decizie de a-şi îndepărta 70% din stomac. Acum este vorba despre cum se simte şi cum arată ca femeie. Despre hainele ei preferate şi felul în care se aşază pe ea. 

Căci Raluca Bădulescu, cu toate eforturile sale, a avut o sincopă în greutate la finalul sezonului trecut al emisiunii "Bravo, ai stil! Celbrities", când scăpase din nou lucrurile de sub control.

Dar iată că, după o vară cu petreceri la Ibiza şi lansarea unei noi colecţii împreună cu designerul Alexandru Raicu, Raluca Bădulescu a revenit la dimensiunile post-operaţie, ba chiar arată mai bine ca oricând.

Citeşte şi:

Mai ştii cum arăta Raluca Bădulescu înainte de operaţia la stomac? FOTO

Şi pentru că se simte bine în pielea ei şi vrea să se mândrească cu rezultatul eforturilor sale, jurata de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a defilat în cea mai sexy ţinută în deschiderea noului sezon, alegând să-şi pună în valoare picioarele incredibile. 

Kilogramele pierdute în ultimul an se datorează revenirii la meniul impus de medicul Copăescu, care a operat-o, şi care a dat roade şi prima dată. Practic, mănâncă aproape orice, dar în cantităţi infime.

”Eu aşa fac şi mănânc orice, dar în cantităţi mici. Ideea e să nu măreşti cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu ţin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc şi fast-food din când în când. Poţi lua o gură dintr-o porţie de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculiţe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculiţe. Seara poţi mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, spune Raluca Bădulescu, care etalează o siluetă tot mai filiformă.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările