Vedete

FOTO&VIDEO Roxana Ciuhulescu a făcut nuntă şi botez 2 în 1

FOTO&VIDEO Roxana Ciuhulescu a făcut nuntă şi botez 2 în 1 camera-retro icon Vezi galeria 31 poze

Weekend plin de emoţii pentru vedeta emisiunilor auto-moto-sport. Duminică, a făcut cununia religioasă cu Silviu Bulugioiu şi şi-a creştinat fiul.

Aşa cum au titrat toate televiziunile, Roxana Ciuhulescu (39) a făcut nuntă şi botez 2 în 1 chiar în duminica referendumului pentru definirea familiei. Evident, a fost o pură coincidenţă, dar Roxana s-a simţit minunat să-şi poată celebra, în faţa Domnului, familia nou-formată alături de bărbatul pe care îl iubeşte de un an încoace, Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti.

Pregătirile au început încă de dimineaţă la Jovsky Studio, unde Roxana Ciuhulescu s-a lăsat pe mâna hairstilistului Adrian Perjovschi, care i-a realizat o coafură retro, din meşe stilizate, prinse cu un accesoriu de păr cu voaletă - acelaşi stil pe care l-a adoptat şi în primăvară, la cununia civilă - şi pe cea a make-up artistului Mădălina Petcu.

Roxana Ciuhulescu a impresionat când a apărut îmbrăcată în rochia de mireasă ecru, pe un umăr, cu aplicaţii fine, semnată de designerul Athena Philip, şi cu un buchet frumos de orhidee albe. La petrecere, ea s-a schimbat într-o salopetă albă, cu top din dantelă, realizată de acelaşi designer.

Silviu Bulugioiu a fost şi el un mire elegant, având sacou gri-perlă cu revere negre şi pantaloni negri, la care a purtat papion.

Fiul lor, Cezar, a primit în aceeaşi zi binecuvântarea creştinească, prezenţa lui completând frumos acest tablou de familie.

Naşi le-au fost cei doi prieteni, Simona şi Gabriel Toncean, la nunta cărora Roxana şi Silviu au asistat acum câteva săptămâni, în Thassos, ca domnişoară şi cavaler de onoare. Iar mireasa a avut nu mai puţin de 5 domnişoare de onoare, toate de până în vârsta de 11 ani (şi toate îmbrăcate în rochiţe semnate Athena Philip!), una dintre ele fiind chiar fiica ei, Ana.

După slujba religioasă, mirii şi-au invitat familia şi prietenii să petreacă la Regal Ballroom, unde au sosit şi proaspetele mămici Camelia Potec şi Adelina Pestriţu, dar şi Oana Roman, Cerasela Rogen şi Adriana Bahmuţeanu.

Modifică Setările