News

FOTO&VIDEO Sanda Ladoşi arată incredibil! Uite cu ce decolteu a apărut în weekend la TVR

FOTO&VIDEO Sanda Ladoşi arată incredibil! Uite cu ce decolteu a apărut în weekend la TVR camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La 48 de ani, artista reuşeşte să uimească cu look-ul ei tineresc. Uite cât de îndrăzneaţă este în alegerile vestimentare.

Sanda Ladoşi a revenit în prim-planul media odată cu rolul de mentor în "Provocarea starurilor", cel mai nou concurs de voci de la TVR1, prezentat de Andreea Bănică. Şi, deşi ştiam că a revenit încă de anul trecut la silueta de odinioară, artista a reuşit să ne uimească încă o dată cu dimensiunile ei incredibile.

Sâmbătă seară, am văzut o Sanda Ladoşi foarte sexy şi foarte îndrăzneaţă, în deux-pièces-ul ei alb, cu sacoul purtat direct pe piele - ceea ce lăsa privitorului ocazia să-i admire decolteul generos. Un look glam, completat de perechea de cercei cu cristale şi de sandalele argintii cu barete fine.

Pe lângă prezenţa ei absolut încântătoare, Sanda Ladoşi s-a remarcat şi prin cei doi concurenţi pe care i-a coordonat: Cristian şi Raluca - aceasta din urmă câştigând dreptul, în urma notelor obţinute din partea celor trei juraţi (Bodo, Mirabela Dauer şi Călin Goia) de a merge mai departe.

Rămânem, aşadar, cu ochii pe TVR1, sâmbătă, de la ora 21.00, pentru o nouă ediţie a emisiunii "Provocarea starurilor", unde echipa Sandei Ladoşi intră în competiţie cu cele coordonate de mentorii Mihai Alexandru şi Ştefan Stan.

Modifică Setările