Gossip

Foto Vladimir Putin, atunci şi acum. La câte intervenţii estetice a apelat?

Foto Vladimir Putin, atunci şi acum. La câte intervenţii estetice a apelat?

Când eşti desemnat cel mai puternic om din lume chiar de către o revistă americană, prestigioasa publicaţie „Forbes”, trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor. Iar când rivalul tău de la Casa Albă, Barack Obama, ar putea fi confundat foarte uşor cu un fost atlet, trebuie să iei măsuri.

Şi se pare că preşedintele Rusiei, în vârstă de 62 de ani, n-a stat degeaba şi şi-a făcut câteva lucrări de întinerire facială. From Russia with botox, domnule Putin? Ei bine, se pare că ceva s-a întâmplat cu chipul lui Vladimir Putin, căci, dacă în 2007 apărea tras la faţă, cu obraji supţi, pungi sub ochi şi ridurile de rigoare (lucru normal la vârsta de 54 de ani), aceste semne ale bătrâneţii au început să dispară pe măsură ce-au trecut anii, de parcă liderul de la Kremlin ar fi găsit elixirul tinereţii, peste noapte.

Cea mai şocantă transformare este însă cea a obrajilor, umflaţi peste măsură de, spun părerile avizate, fillere care ajută la întinderea pielii şi la netezirea ridurilor. Şi nici urmă de pungi sub ochi… Aceste urme ale intervenţilor estetice sunt mai evidente în momentul în care Putin zâmbeşte, surâsul lui fiind cât se poate de chinuit şi artificial.

Modifică Setările