News

FOTO Zoë Kravitz şi Channing Tatum formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Ce i-a dat de gol la MET Gala

de admin

FOTO Zoë Kravitz şi Channing Tatum formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Ce i-a dat de gol la MET Gala camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

După ce au fost fotografiaţi în mai multe rânduri împreună, la finalul MET Gala au plecat ţinându-se de mână.

Încă de la finalul lunii august, presa tabloidă de peste Ocean vorbeşte de formarea unui nou cuplu la Hollywood: Channing Tatum (41) şi Zoë Kravitz (32). Mai întâi au fost văzuţi plimbându-se cu bicicleta pe străzile din New York, apoi au fost surprinşi împreună într-o maşină.

Mult mai atenţi la subiect, cei de la "Entertainment Tonight" şi-au dat seama că lucrurile au fost confirmate subtil pe Instagram: el i-a dat follow lui Zoë, dar şi altor patru conturi deschise de fani.

Cei doi au colaborat pentru proiectul ei, "Pussy Island", despre care fiica lui Lenny Kravitz a vorbit şi într-un interviu: "Chan a fost prima mea opţiune pentru rolul principal, singurul la care m-am gândit când am creat personajul. Îl ştiam din "Magic Mike" şi din show-urile live şi am avut impresia că este genul de feminist cu care aş putea colabora pentru proiectul meu", a spus ea pentru revista "Deadline".

În acelaşi interviu, Tatum a povestit că: "Atunci când m-a sunat Zoë, am fost şocat. N-o cunoşteam. Am văzut-o în câteva filme, ştiam că a produs "High Fidelity", dar nu ştiam că-şi doreşte să fie şi regizor. Oferta a venit pe neaşteptate, iar subiectul m-a făcut s-o întreb de ce s-a gândit tocmai la mine. Pentru că nimeni nu se gândeşte să-mi ofere astfel de roluri, toată lumea m-a băgat într-o categorie şi aşteaptă de la mine să fac acelaşi lucru mereu şi mereu. M-a şi speriat, dar m-a şi eliberat cumva să pot să am o conversaţie liberă, să mi se permită să spun lucruri nelalocul lor. A fost mai puţin despre bărbaţi şi femei şi mai mult despre umanitatea care îţi deschide ochii".

Însă dincolo de discuţiile şi laudele reciproce profesionale, cei doi au avut timp să se apropie mai întâi ca prieteni, iar apoi ca iubiţi. Cel puţin, asta trădează gesturile surprinse de reporterii prezenţi la MET Gala, care spun că, deşi au venit separat la eveniment, la after party-ul Cincoro Tequila găzduit de Alicia Keys, nu şi-au putut ţine în frâu gesturile tandre şi că au plecat de la eveniment ţinându-se de mână. Iar martori au fost şi alte VIP-uri prezente la petrecere, precum Michael Jordan, Leonardo DiCaprio, Camila Morrone, Queen Latifah, Serena şi Venus Williams, Elon Musk, Ciara, Timberland ori Gabrielle Union.

Zoë a depus actele de divorţ în decembrie 2020, după un an şi jumătate de la nunta ei cu actorul Karl Glusman. Cei doi s-au căsătorit în secret în iunie 2019, după o relaţie de trei ani ani.

De cealaltă parte, Channing Tatum a fost căsătorit cu Jenna Dewan, care i-a dăruit o fetiţă pe nume Everly. În aprilie 2018, actorul şi Jenna Dewan au anunţat că se despart, după o căsătorie care a durat 9 ani.

FOTO: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările