Royals

Fotografia care nu trebuia să apară în mediul online. Prietenul lui Meghan Markle a publicat-o

Fotografia care nu trebuia să apară în mediul online. Prietenul lui Meghan Markle a publicat-o

Faptul că acum duce o viaţă de ducesă n-o împiedică să păstreze relaţiile de prietenie pe care le avea înainte să se căsătorească cu prinţul Harry. Aşa se justifică invitaţia ei către Daniel Martin, un prieten vechi şi drag, la Kensington Palace.

În weekend, Meghan Markle a jucat rolul de gazdă pentru Daniel Martin, make-up artistul de la nunta sa, şi totodată un prieten drag şi vechi. Ducesa de Sussex l-a primit pe Daniel chiar în reşedinţa sa din interiul Palatului Kensington şi l-a servit cu un brunch ”regal”.

Ea a scos argintăria la înaintare şi l-a tratat pe prietenul său ca pe un oaspete de ocazie. De unde ştim lucrurile acestea? Din fotografia postată de Daniel pe reţelele de socializare, prin care a arătat nu numai vesela familiei regale, dar a dezvăluit şi faptul că Meghan a intrat în bucătărie pentru a pregăti brunch-ul.

”Amintindu-ne de zilele pe când exista TIG (blogul lui Meghan). Îţi mulţumesc Meghan pentru că mi-ai fost gazdă în acest weekend şi pentru că eşti, în continuare, cea mai bună la servit avocado pe toast.”, este mesajul care a însoţit fotografia inedită.

Evident, această indiscreţie i-a bucurat pe cei mai mulţi fani ai fostei actriţe, având ocazia să vadă o parte din cum arată noua ei viaţă la palat. Cu toate acestea, acest detaliu dezvăluit (farfuriile de argint) nu este tocmai unul pe care regina l-ar fi aprobat, ea dorind ca toate aceste lucruri să rămână neştiute de publicul larg.