Meghan & Harry

Fotografia cu Meghan Markle care a fost retrasă de pe reţelele de socializare la cererea Reginei Elisabeta

Fotografia cu Meghan Markle care a fost retrasă de pe reţelele de socializare la cererea Reginei Elisabeta camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Săptămâna trecută, Ducesa de Sussex a avut o apariţie-surpriză în cadrul unui eveniment fashion. Şi deşi prezenţa ei a fost în calitate de susţinătoare a designerul care i-a creat rochia sa de mireasă, nu mulţi au privit-o cu ochi buni.

Soţia Prinţului Harry pare hotărâtă să nu ţină cont de nicio regulă de la Palat. Deşi regalităţile nu au voie să participe la evenimente glamour, înţesate cu staruri hollywoodiene, (n.r. doar în ocazii speciale), Meghan Markle s-a prezentat la un eveniment fashion pentru a o suţine pe Clare Waight keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Ea a purtat atunci o rochie făcută chiar de Clare, marca Givenchy, şi a pozat ostentativ, însărcinată fiind.

Ei bine, dacă participarea în sine a fost trecută cu privirea, fotografiile din backstage care au apărut pe reţelele de socializare cu Ducesa de Sussex au stârnit dezaprobarea suveranei. O anumită fotogafie, în care Meghan apare mângâindu-şi ostentiv burta, alături de Clare Waight Keller şi actriţa Rosamund Pike, a fost cea care a făcut-o pe suverană să ceară scoaterea ei de pe reţelele de socializare.

Astfel, la doar câteva momente după ce a fost publicată, fotografia a fost ştearsă şi înlocuită cu un cadru mai puţin ostentativ cu Ducesa de Sussex. Unele surse spun că nu a fost suverana care a cerut ştergerea fotografiei, ci chiar Meghan, fiind conştientă de faptul că e un cadru prea intim şi destul de ostentativ pentru o persoană din sânul familiei regale. Mai ales că se vedeau şi unghiile date cu ojă neagră, un afront adus regulilor de la Palat. Cine ştie... Oricum, fotografia a fost ştearsă!

Modifică Setările