Royals

Fotografia nemaivăzută cu Prinţul Louis şi bunicul său. Prinţul Charles e topit după nepoţii lui

Fotografia nemaivăzută cu Prinţul Louis şi bunicul său. Prinţul Charles e topit după nepoţii lui

A vorbit des despre relaţia pe care o are cu nepoţii lui, mărturisind chiar şi că este gelos pe cuscrii lui, Middletonii, căci ei apucă să petreacă mai mult timp cu George, Charlotte şi Louis. Ei bine, o fotografie nemaivăzută până acum ni-l arată pe Prinţul Charles în postura unui bunic devotat.

Este topit după nepoţii lui, însă n-apucă să petreacă prea mult timp cu ei din cauza îndatoririlor regale. Totuşi, din când în când, lasă totul deoparte şi zboară până la Kensington Palace pentru a petrece timpul cu George, Charlotte şi Louis, nepoţii lui din partea fiului cel mare.

Ei bine, cu ocazia împlinirii celor 70 de ani, Charles apare într-un documentar BBC, în care îi este prezentată şi latura sentimentală, cea de bunic. El apare într-o imagine candidă (foto sus) alături de mezinul Ducilor de Cambridge, respectiv Prinţul Louis.

Ţinut în braţe de către mama sa, Ducesa de Cambridge, Louis pare fascinat de bunicul lui patern. La rându-i, Charles îi zâmbeşte şi dovedeşte că îl prinde foarte bine rolul de bunic. Această fotografie n-a mai fost văzută până acum, Kate şi William ţinându-l departe pe Prinţul Louis de agitaţia publică.

În alte imagini, Prinţul Charles apare distrând-o pe nepoata Camillei, pe nume Lola, pe care am mai văzut-o şi la balconul regal cu alte ocazii. Se ştie că Charles este un bunic autentic pentru nepoţii soţiei sale.