News

Fotografia pe care toţi fanii ”Titanic” ar vrea s-o vadă

Fotografia pe care toţi fanii ”Titanic” ar vrea s-o vadă

Au trecut deja douăzeci de ani de când ”Titanic” a fost lansat. Între timp, a devenit cel mai iubit film dintotdeauna, iar actorii din rolurile principale s-au transformat în cele mai mari staruri de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio, Kate Winslet şi Billy Zane, actorul din rolul principal negativ, le-au făcut o surpriză de proporţii fanilor nostalgici ai filmului ”Titanic”. Cei trei s-au reunit pentru un nou proiect cinematografic şi s-au gândit să imortalizeze momentul şi să posteze acea fotografie pe reţelele de socializare.

Billy Zane este cel care a făcut fotografia publică. ”Gaşca s-a reîntregit. Acum salvăm gheţarii. Îmaginaţi-vă treaba asta”, a glumit celebrul actor pe baza filmului care i-a adus împreună pentru prima dată.

După cum era de aşteptat, un asemenea cadru a fost răsplătit imediat cu zeci de aprecieri internaute. ”Nu pot crede. Cele trei persoane favorite din lume împreună din nou”, ”Ce drăguţ e să vă vedem împreună... salvând gheţarii!”, ”O, Doamne!”, au fost câteva dintre reacţiile din mediul online.

foto: Instagram, arhivă OK!

Modifică Setările