News

Fotografie rară cu fiica lui Tom Cruise. Suri are 12 ani şi îşi vede tatăl doar în poze

Fotografie rară cu fiica lui Tom Cruise. Suri are 12 ani şi îşi vede tatăl doar în poze camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Sunt aproape şapte ani de când celebrul actor nu s-a mai întâlnit, faţă în faţă, cu singura lui fiică biologică. Suri este vizibil afectată de decizia tatălui ei, deşi mama sa face eforturi pentru a nu-i lipsi nimic.

Ultima oară când fotografii i-au surprins în ipostaza tată-fiică a fost în august 2012, când Tom a dus-o pe micuţa Suri într-un parc de distracţii din Florida. De atunci, starul pare că a uitat că are o fiică biologică. Ba mai mult, a declarat că Suri ”nu mai face parte din viaţa lui”, motiv pentru care i-a cerut unui administrator de grup de pe o reţea de socializare să înlăture toate pozele cu fiica sa.

Maryann, o fostă colegă de liceu de-a actorului, care deţine un fan grup pe Facebook, s-a trezit într-o zi cu cererea inedită din partea lui Tom Cruise ca toate pozele cu Suri să fie şterse, pe motiv că ”ea nu mai face parte din viaţa lui”. Şi deşi Maryann Carter îi apără decizia, motivând că o face pentru ca Suri să nu fie expusă în astfel de mediu, nu putem să nu recunoaştem că cererea e una stranie din partea actorului.

Cert e că Suri simte lipsa tatălui ei, iar asta o spun mai multe surse, deşi mama ei se chinuie să-i ofere un trai mai mult decât decent. Recent, Katie Holmes a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare micuţa în vârstă de 12 ani, alături de o prietenă, la munte. Pesemne, Katie a dus-o pe Suri într-o escapadă la munte, pentru a lua aer proaspăt şi pentru a se bucura de experienţe de iarnă.