Vedete

Fotografie rară cu fiica superbă a lui Gwyneth Paltrow

Fotografie rară cu fiica superbă a lui Gwyneth Paltrow

Nici nu ne gândeam ca fiica în vârstă de 14 ani a lui Gwyneth Paltrow şi-a lui Chris Martin să fie altfel decât superbă, cu aşa părinţi. Fata, pe numele ei Apple Martin, e frumoasă foc, dar şi scumpă la vedere, căci faimoasa ei mamă nu postează mai deloc fotografii clare cu puştoaica, din dorinţa de a-i proteja identitatea. 

Ieri, însă, Gwyneth Paltrow (45) nu s-a mai putut abţine să nu pozeze pentru un selfie cu fiica ei, cu ocazia Zilei Naţionale a Fiicelor. 

Actriţa americană a completat fotografia cu următorul mesaj: "La mulţi ani de Ziua Fiicei, Apple Martin! Parcă te-am chemat dintr-un vis, mi-am făcut viaţa mai bogată!".

În fotografia respectivă, o putem vedea o Apple cu un chip superb, cu nişte frumoşi ochi albaştri şi păr lung, vopsit în suviţe fucsia. 

Paltrow şi Chris Martin mai au împreună un fiu, Moses, în vârstă de 12 ani. Cele două staruri s-au despărţit în urmă cu patru ani, au depus actele de divorţ cu un an mai târziu şi şi-au oficializat despărţirea în 2016, rămânând, însă, buni prieteni.

Ce mai ştim despre Apple Martin, în afară de faptul că este imaginea mamei sale în tinereţe? Ei bine, puştoaica este o dansatoare în devenire şi a moştenit şi talentul muzical al tatălui său. 

Citește și ...