Royals

Fotografii cu Prinţesa Madeleine a Suediei şi soţul său Christopher, la 4 ani de la căsătorie

Fotografii cu Prinţesa Madeleine a Suediei şi soţul său Christopher, la 4 ani de la căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Ea este cel mai mic copil al regelui Carl XVI Gustaf şi al Reginei Silvia, monarhii Suediei. Astăzi, Prinţesa Madeleine, Ducesă de Hälsingland şi Gästrikland şi soţul său Christopher O'Neill au împlinit 4 ani de la căsătorie, iar familia regală a eliberat câteva fotografii de familie cu cei doi, dar şi cu copii acestora, Prinţesa Leonore şi Prinţul Nicolas.

S-au căsătorit pe 8 iunie 2013 în Capela Regală de la Palatul Regal din Stockholm, Suedia, iar de atunci formează o familie fericită şi frumoasă, bucurându-i pe regi cu doi nepoţi excepţionali. Prin 2010 Prinţesa Madeleine chiar a rupt logodna cu un alt pretendent şi s-a mutat la New York, acolo cunoscându-l pe actualul său soţ. S-au îndrăgostit iremediabil şi au format rapid un cuplu, anunţându-şi intenţiile de căsătorie în octombrie 2012. La nuntă, ea a purtat o rochie creată de designerul italian Valentino, fabricată din organza de mătase şi dantelă în culoarea fildeşului şi un voal lung.

Foto:  Facebook Princess Madeleine of SwedenCrown Princess Victoria of Sweden, Getty Images

Modifică Setările