News

Fotografii de arhivă cu Loredana Groza! Suma incredibilă pe care a primit-o în urmă cu ani de zile pentru a poza goală

Fotografii de arhivă cu Loredana Groza! Suma incredibilă pe care a primit-o în urmă cu ani de zile pentru a poza goală camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este cunoscută de o ţară întreagă şi susţine de zeci de ani o mulţime de concerte, însă puţini sunt cei care îşi amintesc că Loredana Groza a pozat goală în trecut.

În luna noiembrie a anului 2000, atunci când Playboy aniversa un an pe piaţa din România, pe coperta celebrei reviste pentru bărbaţi apărea Loredana Groza, care şi la acea vreme era una dintre cele mai iubite femei din ţara noastră. În urmă cu un an, Dan Capatos făcea publică şi suma pe care a încasat-o atunci Loredana Groza: 12.000 de euro.

La acea vreme, Loredana Groza vorbea fără complexe despre sex, afirmând că orgasmul este un fel de Nirvana: „M-a pus pe gânduri opinia taximetristului din Singapore, care spunea că sexul îmbătrâneşte. Am şi scris un eseu despre asta. Sexul poate să-ţi dea şi viaţă, poate să te şi consume, dacă-l faci în condiţii proaste şi cu cine nu trebuie. Cred că orgasmul e o stare deosebită, o transă pe care bărbaţii şi femeile trebuie să o atingă, e o Nirvana. E mai dulce ca îngheţata, başca nu îngraşă“.

Iată cum arăta Loredana Groza în pictorialul din Playboy