Royals

Fotografii de demult cu Prinţesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta. Era o frumuseţe!

Fotografii de demult cu Prinţesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta. Era o frumuseţe! camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Portret oficial la 21 de ani. (1971)

Prinţesa Anne a Marii Britanii are 67 de ani şi este singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a şi a soţului ei, Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Ea este cea de-a şaptea deţinătoare a titlului de „Prinţesă Regală” şi se află, momentan, pe locul 11 în linia de succesiune la tronul britanic. Practic, fără nicio şansă reală la tron, însă la de importantă şi iubită de supuşii monarhiei precum ceilalţi trei fraţi ai ei, adică Prinţul Charles, viitorul rege al Marii Britanii şi Prinţ de Wales, Prinţul Andrew - Duce de York şi Prinţul Edward – Conte de Wessex.

foto: Getty, Instagram, etc.

Prinţesa Anne, iunie 2017

Alteţa Sa Regală Prinţesa Anne de Edinburgh este cunoscută pentru efortul depus în scopuri caritabile, dar şi ca sportiv, fiind singurul membru al familiei regale britanice care a participat la Jocurile Olimpice ca sportiv. Ea a câştigat titlul individual la Campionatul European de Echitaţie, la doar 21 de ani.

Prinţesa Anne, actualul soţ, Zara Phillips (fiica ei), şi Mike Tindall (soţul Zarei)
Peter Phillips, fiul lui Anne, şi bunica acestuia, Regina Elisabeta a II-a

Anne este mama Zarei Phillips (1981) şi a lui Peter Phillips (1977), copii rezultaţi din mariajul cu locotenentul Mark Phillips, cu care şi-a unit destinul în noiembrie 1973, la Catedrala Westminster din Londra. Prinţesa Anne şi tatăl copiilor ei au divorţat în aprilie 1992, pentru ca-n acelaşi an, dar în luna decembrie, să se căsătorească cu Timothy Laurence, viceamiral în Marina Regală.

Prinţesa Anne şi soţul ei actual, Timothy (2015)

Prinţesa Anne deţine încă din iunie 1987 titlul de „Prinţesă Regală”, titlu acordat doar celei mai mari fiice a unui suveran, ultima titulară a acestui titlu, înainte de ea, fiind cea mai mică fiică a regelui George aş V-lea, adică Prinţesa Maria, Contesă de Harewood. Prinţesa Anne, născută ”Anne Elizabeth Alice Louise Windsor”, este ştiută drept cea mai realistă progenitură a Reginei Elisabeta, o Prinţesă care duce la capăt mai bine de 500 de îndatoriri regale pe an.

Prinţesa Anne îşi împarte timpul între apartamentul din St. James Palace şi reşedinţa din Gloucestershire, acolo unde are şi nenumărate grajduri, de care se îngrijeşte alături de fostul soţ, cu care a rămas în relaţii nemaipomenite. Vă propunem, aşadar, să urmărim câteva fotografii de demult care ne arată frumuseţea Prinţesei Anne, dar şi asemănarea izbitoare cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii!

Modifică Setările