News

Fotografii de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra şi de la botezul micuţului Tiago

Fotografii de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra şi de la botezul micuţului Tiago camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În acest weekend a fost mare petrecere în familia lui Adrian Mutu. Briliantul a sărbătorit cu mare fast botezul fiului său, Tiago, dar şi nunta cu Sandra Mutu, cea de-a treia soţie a fotbalistului român.  A fost un eveniment 2 în 1 plin de emoţii pentru Sandra şi Adrian, căci fiul lor a primit numele de botez, Tiago, iar cei doi părinţi au păşit spre altar pentru a primi binecuvântarea în faţa lui Dumnezeu. Sandra şi Adrian au strălucit în ziua nunţii lor. În fotografie alături de fotbalistul Sébastien Frey şi de iubita sa. Duminică, 15 octombrie, Adrian şi Sandra şi-au botezat fiul, după care au schimbat ţinutele în rochie de mireasă şi costum de ginere pentru o nuntă ca-n poveşti. Ieri dimineaţă, cuplul, alături de cel mic şi de naşii acestuia, Eduard Stăncioiu şi soţia acestuia, dar şi de invitaţi, au mers la o biserică din Pipera, unde Tiago a primit Sfânta Taină a Botezului. Micuţul Tiago a fost creştinat la o biserică din Pipera.

Adrian Mutu a purtat pentru această ocazie un costum croit de designerul Alberto Dobre, iar fiul său a fost copia în miniatură a tatălui, îmbrăcat identic. Şi Sandra a strălucit într-o salopetă roz pal accesorizată cu pietre strălucitoare, creaţie Loulou.

La botez a optat pentru o salopetă semnată Loulou. Foto: Click

De asemenea, Sandra a optat pentru o coafură lejeră, părul aranjându-l în bucle retro, cât despre make-up, a fost unul natural, realizat de make-up artistul Ema Uta. Înainte să îmbrace rochie de mireasă, soţia lui Mutu a schimbat şi machiajul, optând pentru unul mai sofisticat, de seară, realizat de aceleaşi make-up artist.

Şi Adrian a schimbat costumul în unul de mire realizat tot de Alberto Dobre, iar Sandra a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă pentru cununia religioasă. După îndelungi căutări şi probe, Sandra a optat pentru ziua cea mare pentru o rochie de tip prinţesă cu cristale Swarovski, care a costat 15.000 de euro.

Ţinuta a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât corsetul a fost brodat cu dantelă fină, semitransparent în părţi, iar buchetul miresei a fost din trandafiri albi şi roz pal. Mutu a optat şi el pentru un costum nergru, elegant, accesorizat cu papion. Naşii de nuntă a celor doi au fost selecţionerul Cosmin Contra şi soţia sa, Alina.

Adrian a fost foarte elegant în ziua cea mare.

Petrecerea a avut loc la celebrul Le Chateau din Bucureşti, care a fost decorat cu mii de flori albe (trandafiri, orhidee, hortensii, ranunculus).

Tot aici, mirii şi naşii au avut rezervate dormitoare speciale, pentru odihna de după marele chef.

Foto: Instagram, Click!

Modifică Setările