Royals

Fotografii din prima zi de grădiniţă. Prinţesa Charlotte este adorabilă!

Fotografii din prima zi de grădiniţă. Prinţesa Charlotte este adorabilă!

Primele zile de creşă.

Prinţesa Charlotte, mezina Familiei Regale a Marii Britanii, a început oficial grădiniţa la doar doi ani şi jumătate. Conform reprezentanţilor Casei Regale a Marii Britanice, astăzi a fost prima zi de grădiniţă pentru Prinţesa Charlotte şi nu pe 4 decembrie aşa cum era speculat de presa britanică.

În ziua în care Prinţul George a reînceput cursurile la Şcoala Thomas’s Battersea, micuţa Charlotte a fost debutantă la o grădiniţă din apropierea reşedinţei Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge, Catherine, care locuiesc acum la Palatul Kensington.

Prinţesa Charlotte va frecventa cursurile grădiniţei  Willcocks din Londra, iar astăzi Casa Regală a Marii Britanii a eliberat primele două fotografii de tip portret cu Charlotte şi sunt de-a dreptul superbe. "Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte onoraţi să împărtăşească cu voi primele două fotografii de tip portret cu Prinţesa Charlotte surprinse la Palatul Kensington în această dimineaţă. Fotografiile au fost realizate de ducesă cu puţin timp înainte ca Prinţesa Charlotte să plece pentru prima ei zi de grădiniţă la Willcocks Nursery School." , se arată în mesajul oficial distribuit pa pagina de Facebook a Casei Regale Britanice.

Charlotte arată adorabil îmbrăcată într-un palton grena creat de Amaia Razorbil, un fular roz pudră, încălţări asortate cu culoarea paltonului şi cu fundiţa din păr, dresuri gri şi un ghiozdănel roz. În aceste imagini Charlotte zâmbeşte fermecător la cameră

Foto: Facebook The Royal Family

Modifică Setările