News

Fotografii emoţionante cu Kamara şi fiul lui! Artistul trăieşte o dramă, deoarece Leon suferă de o boală gravă

Fotografii emoţionante cu Kamara şi fiul lui! Artistul trăieşte o dramă, deoarece Leon suferă de o boală gravă camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Toată lumea îl ştie pe Kamara şi mulţi au auzit în acest an informaţii despre scandalul în care a fost implicat după divorţul de fosta soţie, Oana, alături de care are un băieţel, Leon.

Atunci când Kamara şi Oana au divorţat, presa a speculat că motivul ar fi infidelitatea artistului, care avea o amantă, dar şi faptul că fosta lui soţie făcea videochat. Deşi au apărut la multe emisiuni şi au vorbit despre relaţia lor, Kamara şi Oana s-au îndepărtat până la urmă de scandal şi toate lucrurile par a fi ok între ei acum.

În urmă cu doar câteva săptămâni, presa tabloidă a notat că după ce a divorţat de Kamara, Oana s-a dezvoltat pe plan profesional şi a reuşit să facă foarte mulţi bani din videochat. Mai mult decât atât, ea a a primit premiul cel mare din cadrul Festivalului Internaţional de Videochat de la Praga: „Best Live Cam Model“ („Cel mai bun model de videochat“).

„Modelele pot alege să lucreze în categoria non adult, care le permite să stabilească singure limitele în care se pot expune. Asta presupune că, dacă îşi doresc, nu se expun mai tare decât alte femei pe Instagram sau pe alte conturi de socializare“, spunea Oana imediat după ce a fost premiată.

Oana şi Kamara au împreună un băieţel, pe Leon Akim, născut pe 25 mai 2014. Din păcate, copilul în vârstă de 4 ani al artistului suferă de o boală gravă, iar Kamara trăieşte o adevărată dramă, chiar dacă micuţul se simte mai bine acum şi urmează un tratament.

„Când Leon s-a născut au fost nişte probleme. Are o formă de paralizie cerebrală şi mi-a fost foarte greu. S-a născut la 36 de săptămâni şi probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluţie, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent“, spunea, în urmă cu doar câteva luni, Oana.

Oana a fost completată de Kamara, care a afirmat că fiul lor are o ureche muzicală fantastică şi că este foarte inteligent: „Am grijă de Leon, am o relaţie specială cu el. E un băiat deosebit, super inteligent, plin de viaţă si e mare muzicant. Are un talent de a prinde piesele, o ureche muzicală extraordinară. Eu îl văd un mare talent în viitor. Îl susţin e vorba de băiatul meu“.

Pe Instagram, Kamara are foarte multe postări în care apare alături de băieţelul lui, iar aceste fotografii le puteţi vedea în GALERIA FOTO.