News

Fotografii în premieră cu adorabila fiică a lui Cameron Diaz. Cum arată micuţa venită pe lume în mare secret?

Fotografii în premieră cu adorabila fiică a lui Cameron Diaz. Cum arată micuţa venită pe lume în mare secret? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La sfârşitul lunii decembrie 2019, Cameron Diaz a primit cel mai frumos cadou pe care i-l putea face viaţa: un copil.

Atunci, venea pe lume în mare secret fiica ei şi-a soţului acesteia, rockerul Benji Madden, eveniment pe care cei doi l-au anunţat în februarie 2020. Astăzi, micuţa Raddix Madden are, deja, un an şi şapte luni şi este ţinută departe de atenţia media, cu atât mai mult cu cât Cameron s-a retras de la Hollywood pentru a se dedica familiei, în special copilului venit pe lume, cel mai probabil, cu ajutorul unei mame surogat.

Weekendul care tocmai ce-a trecut am putut-o vedea, în premieră, pe fiica lui Cameron Diaz, în pozele surprinse de paparazzi cu fosta actriţă şi soţul ei, pe când aceştia ieşeau din casa din Beverly Hills a unor prieteni.

Cărată în braţe de tatăl său, Raddix Madden este o fetiţă pur şi simplu adorabilă, cu părul şaten cârlionţat şi ochii căprui şi mari, semnalmente pe care, cu siguranţă, nu le-a moştenit de la celebra ei mamă blondă cu ochi albaştri.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările