News

Fotografii inedite cu mama surorilor Kardashian, pe când avea 22 de ani

Fotografii inedite cu mama surorilor Kardashian, pe când avea 22 de ani

Toată lumea o ştie astăzi ca fiind creierul din culisele afacerii Kardashian, mama-manager a celor cinci surori Kardashian, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall şi Kylie. Kris Jenner, acum Cu toate acestea, a existat o vreme în care Kris Jenner, azi în vârstă de 62 de ani, era doar un model aspirant, cu un job de stewardesă pentru compania American Airlines, care nu visa că, peste ani, va fi una dintre cele mai bogate femei din State. Foto: Alfred M. Garcia via DailyMail

Graţie fostului iubit al lui Kris, pe când aceasta avea doar 22 de ani, şi anume fotograful Alfred M. Garcia, putem să ne delectăm acum cu nişte cadre realizate în anul 1977, cu un an înainte ca aceasta să se căsătorească cu influentul avocat Robert Kardashian.

"Kris nu ar fi reuşit în lumea modei. Era înaltă (circa 1.70 m) şi avea o structură longilină, dar nu avea un look de model. Structura feţei sale nu se preta. Nu pot să spun că era cea mai atrăgătoare femeie pe care am fotografiat-o sau cu care m-am iubit", declară Garcia.

Kris şi Robert Kardashian, în 1978

Cei doi au rămas, totuşi, prieteni, iar Kris Jenner a apelat la el şi pentru pozele de la nunta cu Robert Kardashian, una la care a fost invitat şi prietenul avocatului, sportivul acuzat de omor O.J. Simpson.

Modifică Setările