News

Fotografii inedite din copilăria Margaretei Pâslaru

Fotografii inedite din copilăria Margaretei Pâslaru

În vârstă de 74 de ani şi cu 60 de ani de carieră în spate, Margareta Pâslaru rămâne o artistă activă, care se pregăteşte de lansarea unui nou album de autor, Providenţa, eveniment care va avea loc pe 29 martie, la magazinul Muzica.

Dar cel mai bine vândută artistă a anilor '60 nu este activă doar prin faptul că nu a renunţat la muzică şi continuă să compună, ci şi prin faptul că este extrem de prezentă pe reţelele sociale. Pe contul de Facebook al cântăreţei, Margareta îşi ţine la curent admiratorii cu poze de la evenimente recente, dialoghează cu ei, ba char le răspunde la comentarii.

Însă aceeaşi pagină de Facebook este şi o sursă inepuizabilă de fotografii vechi, din arhiva personală a Margaretei Pâslaru, cele mai inedite fiind cele din copilăria artistei.

Într-una dintre fotografii, o vedem pe Margareta copil, fotografiată în timpul unei lecţii de pian cu profesoara sa, Lia Romaşcu.

O alta, care datează din 1948, ne-o arată pe artistă la frageda vârstă de cinci ani, la clasa de balet a Floriei Capsali, îmbrăcată într-o rochiţă de menuet. 

În fine, o a treia fotografie de genul acesta o înfăţişează pe Margareta la vârsta de 15 ani, şi anume în anul 1958, când şi-a făcut debutul la Casa de Cultură din Bucureşti.

În fotografiile de mai jos, primite în exclusivitate de la Margareta Pâslaru, o vedem pe artistă la vârsta de cinci ani, cântând la harpă, şi într-un portret făcut pe când avea circa trei ani.