Kate & William

Fotografii nemaivăzute cu Prinţul William, care se distra în 2007 pe la spatele lui Kate, cu o blondă sexy

Fotografii nemaivăzute cu Prinţul William, care se distra în 2007 pe la spatele lui Kate, cu o blondă sexy camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Au fost vremuri în care scorţosul Prinţ William de acum era mai dezlănţuit chiar decât fratele lui, Harry.

Vi-l închipuiţi dansând lasciv cu blonde sexy, cu hainele în dezordine, după ce a dat peste cap shot-uri nenumărate de tequila, votcă şi alte tării de genul?

Fotografii date publicităţii zilele trecute ni-l arată pe William fix în postura aceasta. Will este pozat distrându-se nevoie mare la 3 dimineaţa, în separeul unui club de noapte de pe Fulham Road din Londra, într-o zi de septembrie a anului 2007, pe când acesta avea doar 25 de ani.

Curios este că nu vedem niciun semn că iubita lui dintotdeauna, Kate, ar fi fost şi ea la petrecerea respectivă. Asta pentru că cei doi treceau, atunci, prin celebra lor despărţire, atunci când William a avut îndoieli legate de o căsnicie cu aceasta. Umblă vorba că, în septembrie, cei doi se împăcaseră deja, dar că au convenit să o ia mai uşor, fără presiuni. 

Iar asta, pentru Will, s-a tradus în a putea să iasă în club şi fără Kate şi să danseze cu fetele drăguţe pe care le cunoaşte acolo. Nu ştim dacă actuala Ducesă de Cambridge cunoaşte escapadele secrete ale lui William din acel an, dar este posibil ca aceasta să nu fie foarte încântată să le descopere acum. Martorii acelui moment susţin că William a plecat acasă singur, aşa că nu e cazul să exagerăm...

Foto: Daily Mail

Comentarii

Modifică Setările