News

Fotografii rare cu Andreea Marin: "Realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna şi să cer un sfat la nevoie"

de admin

Fotografii rare cu Andreea Marin: "Realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna şi să cer un sfat la nevoie" camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Diva surprizelor a deschis cutia cu amintiri şi, odată cu ea, şi pagini dureroase din trecutul familiei sale.

Andreea Marin nu s-a ferit să dezvăluie publicului dramele prin care a trecut: pierderea mamei sale într-un grav accident de maşină, pe când ea era doar o copilă şi se afla în acel autoturism, dar şi pierderea mai recentă a tatălui, care a făcut-o să aibă un sentiment de dezrădăcinare şi de preluare a rolului "celui mai vârstnic din familie".

Acum, Andreea este, însă, dispusă să se confrunte cu trecutul său prin prisma unor imagini de suflet, candide, dar şi dureroase totodată, şi să ne ofere crâmpeie din copilăria şi tinereţea sa. Ea a publicat, în premieră, câteva fotografii alb-negru din albumul de familie, pe care a avut puterea să-l răsfoiască după ani buni.

"Am petrecut 10 ore cu mine şi amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat şi m-au făcut să fiu omul de azi... Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viaţă şi mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna şi să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică şi să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt...", a scris, cu emoţie, Andreea Marin, în dreptul acestei serii de instantanee alb-negru.

"Nu e un sentiment uşor, dar nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele, care au existat din plin, echilibrând balanţa vieţii mele. Aşa că ziua de ieri a fost despre rădăcini, despre dureri şi bucurii readuse la lumină şi privite în ochi, asumate, despre povestea vieţii mele, cu bune, cu rele, care merge mai departe. Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, şi cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinţilor (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit "moştenire" când ei n-au mai fost şi m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate şi cinste, dragoste fără ocolişuri, mereu o caldă îmbrăţişare", a mai notat ea, făcându-ne părtaşi la nostalgiile ei.

"Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viaţă, apoi crescând alături de familie, anii adolescenţei la şcoală sau la competiţiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de ştiri. Şi de aici, povestea o cunoaşteţi...", a încheiat ea, lăsându-ne să ne bucurăm de cele câteva momente rare din trecutul său pe care a ales să ni le împărtăşească.

FOTO: arhiva personală

Comentarii

Modifică Setările